S20 FAN

2020.09.25. 06:00

Ideért a Samsung kifizethető prémium okostelefonja

A Galaxy S20 FE igazi közönségkedvenc funkciókat kínál, végre elérhetőbb áron.

Forrás: Shutterstock

Üdítő jelenség az idei kínálatban a Samsung most bemutatott Galaxy S20 Fan Edition készüléke. Igaz, inkább a manapság korrekt ár a meglepetés, hiszen egy ideje már szivárognak a Galaxy S20 család legújabb tagjának az adatai.

Az okostelefon prémium megoldásokkal, tripla kamerával, új, izgalmas színárnyalatokban érkezik. A lényeg:

az új kiadás az S20 telefonokhoz képest elérhetőnek mondható 249 ezer 990 forintos áron lesz kapható októbertől.

Magáénak tudhatja a Galaxy S20 széria legfontosabb megoldásait, mint például a folyamatos görgetést lehetővé tevő kijelzőt, az MI alapú kamerát, a fejlett processzort, a hipergyors kapcsolatot, az Intelligens akkumulátort és a bővíthető tárhelyet.

Professzionális hátlapi és 32 MP előlapi kamerájával azonnal posztolható képek készülnek a tetra-binning technológiával.

Fotó: Samsung

Nagyméretű képszenzorának és a képfeldolgozási technológiának köszönhetően a felhasználók élénkebb színeket és részletesebb képeket örökíthetnek meg akár kedvezőtlen fényviszonyok mellett is. Éjszakai módban a képfeldolgozás MI alapú optimalizációval egészül ki, amely stabilizálja a felvétel közbeni mozgásokat, s így a képek élesek maradhatnak.

Nem maradt ki a harmincszoros Space Zoom, melynek ultranagyítása közel viszi a felhasználókat a fotótémához.

A készülék hat élénk színvariációban jelenik meg: Ködös Piros, Ködös Narancs, Ködös Levendula, Ködös Menta, Ködös Kék és Ködös Fehér – a ködös hatású hátlapokon nem látszanak az ujjlenyomatok és a koszolódás.

A Galaxy S20 FE 6,5 hüvelykes Infinity-O Super Amoled kijelzőjével és a 120Hz-es frissítési rátájával kellemes videót nézni, és a weboldalak is jól pörögnek.

Samsungéknál mindig kényes pont az akku: a mostani 4.500 mAh-s a gyártó állítása szerint egy teljes napot bír töltés nélkül. A Szupergyors töltés is azt kívánja biztosítani, hogy a felhasználók szabadon nyomogathassák az IP68-as víz- és porállósággal érkező telefont.

A vállalat nemrég tett ígéretének megfelelően ez a Galaxy modell is három generáción át számíthat az Android OS frissítésre.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!