Ötödik éve legjobb TV

2019.01.21. 10:45

A feltekerhető tévé mellett, több mint 140 díjat söpört be az LG

A CES-en jött össze a díjeső. Cseppet sem meglepő, hogy a tévéjük keltette a legnagyobb érdeklődést.

A világ első feltekerhető OLED tévéje, a 65 hüvelykes LG SIGNATURE OLED TV R a televíziók között lett a legjobb, amivel az LG immár az ötödik egymást követő évben nyerte el az Engadget Best of CES díját.

Részletesebben itt írtunk a tévéről, ami több mint 70 díjat gyűjtött be egy sor elismert technológiai magazintól és weboldaltól.

A koreai óriás több mint 140 díjat és elismerést érdemelt ki a 2019-es CES-en, számos termékkategóriában.

Az amerikai szórakoztató elektronikai szövetség (Consumer Technology Association, CTA) a legjobb innovációknak járó díjat az LG termékei közül a V40 ThinQ csúcskategóriás okostelefonnak és az SL9YG hangprojektornak ítélte oda, így mindkét készülék kategóriája győztese lett.

Neves portálok is elismerték

A CTA zsűrije által a háztartási gép, otthoni szórakoztató elektronika és mobilkommunikáció kategóriákban odaítélt 17 CES innovációs díj mellett az LG újdonságait a legnevesebb szakértői magazinok és portálok — köztük az Engadget, a TechRadar, a Popular Mechanics, a SlashGear, a Reviewed.com és Techlicious — szintén a legjobb elismerésekkel jutalmazták.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!