Digitália

2023.01.14. 18:24

Mostantól egy helyen a gaming appok az LG tévéken

A gyártó legújabb tévéi a 4K-ban streamelhető GeForce NOW alkalmazással debütálnak, és a 2020-as modellekre is megérkezett a játékstreaming.

Forrás: LG

Az LG legújabb tévéin található frissített webOS felhasználói felület dedikált játékközpontot kapott, ahonnan szakadozásmentesen streamelhető többek közt

a játékokat 4K-ban, 60 FPS sebességgel futtató NVIDIA GeForce NOW felhőalapú játékszolgáltatás.

A népszerű felhőalapú játékszolgáltatások — amelyek kényelmesen, akár hangutasítással is elérhetők az LG Game Card menüpontból a 2023-as webOS okostévé-platformon — a rendszeres és alkalmi játékosoknak egyaránt számos újdonságot kínálnak.

Olyan partnerek előre telepített platformjai segítik őket, mint az NVIDIA, a Blacknut, az Utomik — illetve mostantól a Luna és a Boosteroid —, mindezt letöltés és külön hardverigény nélkül.

 

Az LG díjnyertes OLED tévéi a képminőségnek, az ultragyors, 0,1 milliszekundumos válaszidőnek és a szuperalacsony bemeneti késleltetésnek köszönhetően teljesen zökkenőmentes játékélményt nyújtanak a játékosoknak, akik e mellett a képernyő funkcióit is testre szabhatják többek közt a Game Optimizer vagy a különböző műfaj-specifikus képbeállítások segítségével.

A 2021-es és 2022-es, webOS 6.0 vagy újabb operációs rendszert futtató LG TV-ken FHD felbontásban elérhető GeForceNOW már a 2020-as modelleken is futtatható, és több modellen még idén elérhetővé válik a 4K-s streamelés lehetősége az LG TV-tulajdonosok számára mindössze egy kompatibilis kontroller segítségével.

A GeForce NOW az NVIDIA nyílt felhőalapú játékszolgáltatása, amely a PC-s játékökoszisztémából ismert, világszínvonalú NVIDIA GeForce RTX grafikus kártyát használja a streaming során. A felhasználók a legismertebb digitális áruházakból megvásárolt kedvenc PC-s játékaikkal — köztük olyan népszerű ingyenes programokkal, mint a Fortnite, az Apex Legends, vagy a Destiny 2 — játszhatnak más játékosok milliói ellen online. A GeForce Now Ultimate tagok a támogatott LG tévéken akár 4K felbontásban, 60 FPS sebességgel, ultraalacsony késleltetés mellett streamelhetik kedvenc játékaikat — ez számos játékra kihegyezett otthoni számítógép teljesítményével vetekszik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!