Digitália

2022.11.12. 06:00

2022 legjobb mobiltokjai leejtés ellen, kártyák tárolására és sok másra

A legtöbben vásárláskor 5 percig látjuk a telefon szép hátlapját, aztán gondosan megfelelő tokba tesszük. Igen ám, de milyenbe?

Forrás: Shutterstock

Fotó: Roman Samborskyi

A mobiltokok óriási választékának legjobbjait válogattuk össze. Megkerestük a legmasszívabbakat, amelyeket bátran le lehet ejteni; az elegáns, minimalista és művészi megoldásokat; az RFID-védelemmel rendelkező tok-pénztárcákat, amelyek megvédik az adatlopástól a fizetésre vagy azonosításra használt kártyáinkat.

A legjobb strapabíró telefontok iPhone és Android készülékekhez

Az aktív, sportos életmódot folytatóknak, vagy a fizikai munkát végzőknek olyan tokra van szükségük, amelyik bírja a gyűrődést. Még a legvékonyabb iPhone 14-est is el lehet vinni hegyi kerékpározáshoz, ha eléggé tartós tokba csomagoljuk. Íme a két legerősebb védelem.

Először is az OtterBox Defender

Ez többrétegű védelmet biztosít a tömör belső héjával és puha külső borításával.

Még övcsíptetős tokkal is rendelkezik, amely támasztékként is szolgálhat a kihangosított videónézéshez. Portrendszere távol tartja a port és a törmeléket.

Másik jó választás: UAG Monarch

Öt rétegű védelmet kapott, kellően erős, de ehhez képest nem annyira túlméretezett.

Szénszálas és matt fekete felülete elegáns és stílusos. A texturált felszín biztos fogást nyújt a telefonnak. Sokféle formában és méretben kapható a Pixeltől kezdve az iPhone-kon át a Samsung Galaxy-ig.

Két legjobb leesésvédő tok

Akinek nem szokása hétvégén sziklát mászni, de időnként azért elejti a mobilját, annak ütődésálló tokra van szüksége, amely megvédi a gravitáció sokkhatásaitól a kütyüt.

A kifejezetten az esések túlélésére tervezett tokok erősek, anélkül, hogy túl masszívak lennének. Nem baj, ha leejtjük a telefont a járdára. A jól megtervezett tokok képesek elnyelni az ütést.

Spigen Tough Armour

A Spigen Tough Armour tok pont ilyen: ütésállóságra tervezték. Megemelt peremei ráadásul külön védik a kijelzőt. Kijelzővédő fóliával használva stílusos és jól fogható, biztonságos eszköz.

A Gear4 Denali az egyik legsokoldalúbb iPhone és Android tok

Az egyik legjobb nagy teherbírású és robusztus tok a Gear4 Denali. A márka védelmet ígér akár 16 méteres esések ellen is. Megerősített hátlappal rendelkezik, széltől szélig védelemmel.

Játékos, stílusos megoldások Androidra és iPhone-ra –  Casely

Kereshetünk az életstílusunkhoz illő telefontokokat. Végül is a mobilt állandóan a kezünk ügyében tartjuk, mintha valami plusz végtag lenne. Ahogyan ruhák, karkötők és órák, a telefonok is a ruházkodási önkifejezés részei lesznek.

A Casely kétrétegű tokjai vékonyak, karcsúak és védelmet nyújtanak, jól illeszkednek a gombokhoz és a telefon íveihez. És azért megemelt élekkel is rendelkeznek, hogy megakadályozzák a felületi karcolásokat.

Számtalan dizájnnal rendelkeznek a szivárványostól a virágokkal díszítetten át a galaxist ábrázolóig.

A legjobb elegáns és minimalista tokok

A PITAKA MagEZ minimalista dizájnnal rendelkezik: a visszafogott eleganciát kedvelőnek fog tetszeni.

Ez a tok aramid szálból készül, amit a golyóálló mellények, megerősített kesztyűk és katonai felszerelések készítésére használnak, de bevetik az aramid szál alapú termékeket a repülés- és űrtechnikában, továbbá a tenger alatt húzódó kábelek védőborításaként is. Vagyis erősek anélkül, hogy nehezek lennének.

Olyan telefontok, amiben elférnek a kártyáink is?

A Spigen Slim Armor kemény tokkal és elcsúsztatható rejtett zsebbel rendelkezik. Néhány kártya és némi készpénz is elfér benne.

Megfizethető áron kapható az Arae mobiltok és pénztárca. Négy kártyanyílással és egy zsebbel rendelkezik, amelyben személyi igazolványt, jogosítványt, hitelkártyákat és készpénzt tárolhatunk.

Erős mágnessel záródik. Ahhoz képest, hogy mennyi mindent rejt magában, a tok nem is túl vastag.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!