Egyszerűen? Szörnyű!

2022.08.31. 14:58

Soha többé nem fogja elveszíteni a kulcsait – beültette őket a kezébe

Egy Tesla-fanatikus soha többé nem fogja elveszíteni a kulcsait – miután 400 dollárt költött azért, hogy azokat implantátumként véglegesen a kezébe ültesse.

Forrás: Brandon Dalaly

A Tesla tulajdonosa, Brandon Dalaly maga osztotta meg a videót a közösségi médiában, amelyen az látható, hogy chipet ültettek be a jobb kezébe, majd az eszközzel kinyitotta járművét.

Forrás: Brandon Dalaly

„Most ezt használom kulcsként, ha a Bluetooth-nyitás meghibásodik, vagy nálam a kártyám” – mondta Dalaly a Teslaratinak . – Csak odateszem a kezem.

A bizarr mutatványt a Vivokey Apex nevű,  NFC technológiát használó chip teszi lehetővé  – ugyanazt az „érintéssel fizető” funkciót, ami az Apple Pay alkalmazást működteti az iPhone-okon.

Dalaly elmondta a New York Postnak, hogy ő egy körülbelül 100 emberből álló béta csoport tagja, akik tesztelik a chipeket, mielőtt azok nyilvánosságra kerülnének.

„A cég, amely ezt összeállította, saját alkalmazásbolttal rendelkezik” – mondta. „És az egyik alkalmazásuk egy Tesla kulcskártya. Feltelepítettem a kezembe, mert van Teslám."

A videón Dalalynak néhány pillanatig a járművéhez kell dörzsölnie a kezét, hogy kinyíljon a kocsi ajtaja.

A Twitteren azonban azt írta, hogy „három nappal a beültetés után még mindig duzzanat volt a kezemen, de most egy gyors koppintással leolvassa a Tesla”. Az orvosokat nem tudta rávenni, hogy beültessék az implantátumot, egy piercing szalonban végezték el neki a beavatkozást.

A többi Tesla-tulajdonos kulcskártyával vagy mobilalkalmazással oldhatja fel járművét.

Forrás: Brandon Dalaly

Dalaly arról beszélt a Teslaratinak, hogy bal kezében már van egy másik kisebb chip, amely a koronavírus elleni oltási kártyát, a háza kulcsait, a névjegykártyáját és egyéb információit tárolja. Szerinte könnyebb volt beültetni a kisebb chipet a baljába, mint a nagyobb NFC chipet a jobb kezébe.

Belém helyezték a chipet, ahogyan egy kutyát mikrochipelnek.

Dalaly műszaki ember, elutasítja a zavaros összeesküvés-elméleteket, hogy például Bill Gates nyomkövető chipeket helyez el a COVID-oltóanyagában.

Sok vallásos ember furcsa gondolatokat küldött nekem a Facebookon az első chipbehelyezésem videóján lévő fenevad jeléről" – magyarázta. „A Jelenések könyvében a kézen vagy a homlokon fellelhető jelről írnak, ami talán a Sátán iránti hűséget mutatja. Holott én nem azért vagyok itt, hogy a Sátánt imádjam. Csak nem akarok attól tartani, hogy elfelejtem magammal vinni az autóm kulcsait.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!