IFA 2019

2019.09.06. 09:53

1 milliszekundumos válaszidejű UltraGear IPS monitorok

A gaming kijelzők a bemutató után még idén elérhetővé válnak Európa és Észak-Amerika kulcsfontosságú piacain.

Ma megnyílt a berlini IFA, a világ vezető szórakoztatóelektronikai és háztartási gép szakmai vására. Az LG itt mutatja be a kifejezetten játékosok igényeire szabott, 1 milliszekundumos válaszidejű UltraGear IPS Nvidia G-Sync monitorainak kibővített portfólióját az európai piacnak.

Az UltraGear monitorok mindegyikét úgy tervezték meg, hogy kiemelkedő képminőségük és válaszidejük a minél izgalmasabb játékélményt szolgálatába álljon. Az UltraGear sorozat legújabb, 1 milliszekundumos válaszidejű IPS GTG (Gray-to-Gray) monitora (27GN750 modell) 240 Hz-es képfrissítési rátájával a portfólió leggyorsabb tagja, a képi részletek

azonnali megjelenítése pedig akár a győzelemhez szükséges előnyt is jelentheti

egy-egy gyors jelenetnél a játék során.

A 27 hüvelykes monitor az LG IPS kijelzőire jellemző kiváló képminőséget kínálja: a Full HD felbontású képek valósághű színekkel és széles betekintési szög esetén is változatlan kontrasztokkal jelennek meg. A HDR10 támogatással, valamint az Nvidia G-Sync és Adaptive-Sync technológiáknak köszönhető szakadás- és késleltetésmentes képi megjelenítéssel a monitor így jó választás az olyan játékosok számára, akik elérhető áron keresnek megfelelő teljesítményű monitort.

A 27GN750 azokat a korábban bemutatott, 38GL950G és 27GL850 modelleket követi az UltraGear monitorok sorában, amelyek Nano IPS kijelzőtechnológiával készülnek, így amellett, hogy pontos színvisszaadásra képesek, lefedik a DCI-P3 színtér 98 százalékát.

Az UltraGear Nano IPS monitorok teljesítménye és tulajdonságai lehetővé teszik, hogy a felhasználók ténylegesen az akció kellős közepén érezzék magukat játék közben, hiszen a kijelzők villódzásmentesek, nagyfelbontásúak, továbbá rendkívül gyors — 144 Hz-es — képfrissítési sebességgel rendelkeznek (a 38GL950G pedig akár 175 Hz-ig skálázható). A 27GL850 modell NVIDIA G-SYNC kompatibilis és támogatja a HDR10 szabványt, míg a 38GL950G típus a VESA DisplayHDR 400 szabványt is támogatja, illetve szintén rendelkezik az NVIDIA tanúsítványával.

Mindhárom monitor olyan, a játékosok számára fontos funkciókat kapott, mint a Dynamic Action Sync, a Black Stabilizer, valamint a célkereszt mód, ami különösen az FPS játékok során jelent előnyt.

Borítóképünk illusztráció: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!