Mától elérhető

2019.08.23. 17:26

Eddig nagyon bejött a hazai felhasználóknak a Note10-es mobil

Az idén 10 éves Samsung Galaxy sorozat legújabb tagja, a Galaxy Note10 magasabb eladási számokkal zárta az előrendelési időszakot Magyarországon, mint az elődje.

Forrás: Shutterstock

A gyártó legújabb csúcskészülékei mától érhetők el a boltokban, részletesebben a készülékeket ebben a cikkben mutattuk be.

A Galaxy Note10 család Fénylő Prizma és Fénylő Fekete színvariánsa egyaránt nagyon népszerű a magyar előrendelők között, fele-fele arányban választották a két szín. A felhasználók láthatóan egyre nyitottabbak a színes készülékek iránt.

Jól megy a látványos méret

Mind népszerűbbek Magyarországon a nagyobb méretű és teljesítményű készülékek, derül ki az előrendelési adatokból. A vásárlók több mint 80 százaléka a termékcsalád nagyobbik tagját, Galaxy Note10+ készüléket rendelte meg.

A Galaxy Note10 olyan prémium funkciókkal érkezik, mint a szinte teljesen keretmentes Részletgazdag Infinity-O Display kijelző, az eddigi legnagyobb tudású S-Pen és az eddigi legfejlettebb fotós és videós technológiák.

A széria történetében először, a Galaxy Note10 két méretben is elérhető. A Note10 a kiemelkedő teljesítményt és a Note széria sajátját, az S Pen-t kisebb méretben is elérhetővé teszi a felhasználók számára, a Note10+ 6,8 colos Részletgazdag Infinity-O Display kijelzője pedig az eddigi legnagyobb a Note sorozatban.

Az ára is felső kategóriás

A Samsung Galaxy Note10+ 256GB 379 990 Ft-os, a Samsung Galaxy Note10+ 512 GB 414 990 Ft-os és a Galaxy Note10 256GB 329 990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron érhetők el Magyarországon augusztus 23-tól.

Borítókép: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!