14,5 óra üzemidővel

2019.02.17. 06:00

Kifizethető árral jön a Samsung Galaxy Tab S5e

A tablet 10,5 colos kijelzővel és kiemelkedő akkumulátorkapacitással érkezik áprilisban.

A Tab S5e vékony, 5,5 milliméteres fémváza mindössze 400 grammot nyom, így könnyedén lehet bárhová vinni.

A táblagépet hosszú távú teljesítményre optimalizálták: továbbfejlesztett akkumulátora akár 14,5 órán át üzemképes marad, így minden eddiginél hosszabb ideig streamelhetjük kedvenc tartalmainkat, játszhatunk vagy internetezhetünk egyetlen töltéssel.

Asztali számítógéppé alakítható

Egy külön megvásárolható billentyűzet és a Samsung DeX segítségével könnyedén asztali számítógéppé alakíthatjuk.

Mivel a hívások és üzenetek szinkronizálása folyamatos, a Tab S5e-n akkor is fogadhatunk hívásokat és válaszolhatunk szöveges üzenetekre közvetlenül a tabletről, ha telefonunk nincs a közelben vagy egy másik WiFi hálózatra van csatlakoztatva.

Egyre vékonyabb kávával

A készülék 16:10 képarányú, látható Home gomb nélküli, természetesen Super AMOLED kijelzővel. 10,5 colos kijelzője és vékony kávái 81,8%-os kijelző-test arányt biztosítanak.

A látványvilág az Auto Rotate Stereo technológiára épülő négy darab AKG hangszórónak köszönhetően gazdag, erőteljes hangzással párosul, amely annak megfelelően változik, hogy a tabletet álló vagy fekvő helyzetben tartjuk.

A Galaxy Tab S5e WiFi változata 149.990, az LTE verziója 169.990 forintért lesz kapható.

Borítókép: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!