besurranó tolvaj

2018.03.23. 10:30

Tetten érték miközben ékszerek után kutatott

Nyitott kapukon ment be házakba egy nő Gyulán. Több helyről lopott pénzt, ékszert és mobiltelefont. A gyanú szerint élettársától kapta a tippeket, hová érdemes menni.

police.hu

A Gyulai Rendőrkapitányág rendőrei március 22-én előállítottak egy nőt, mert a gyanú szerint több helyről lopott.

Az elfogása előtt két nappal egy gyulai lakásba surrant be és a konyhaasztalon felejtett pénztárcából pénzt vett ki, majd egy arany gyűrűt is magához vett.

Hetekkel korábban pedig egy férfi házából lopott el egy mobiltelefont. A nyomozás eddigi adatai szerint az 50 éves gyulai Sz. Józsefné több hasonló bűncselekmény elkövetésével is gyanúsítható. Nyitva hagyott kapukon, ajtókon át ment be lakásokba, házakba.

Ha tetten érték, a betegségére hivatkozva segítséget kért. Ahol nem zavarták meg, ott pénzt és ékszereket keresett. A nyomozók az élettársát is gyanúsítottként hallgatták ki, mert a jelenlegi információk szerint az esetek egy részében ő adta a tippet a nőnek, hogy hová lenne érdemes bemenni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!