Bulvár

2004.11.17. 08:43

Élőben tesztelik a bugyikat

A moszkvai férfiak körében igen népszerű az a női fehérneműt árusító üzlet, ahol élő próbababákon vehetik szemügyre, hogyan is fest a kiszemelt ajándék.

BEOL

Az extra szolgáltatásokért az uraknak a bolti árnál mindössze 20 százalékkal kell többet fizetniük a fehérneműért - olvasható a Szobkor című orosz nyelvű hírportálon. A kisasszonyok minden gátlás nélkül megszabadulnak formaruhájuktól és fehérneműjüktől, majd lassú, érzéki mozdulatokkal magukra öltik az ajándéknak szánt tangát, vagy melltartót. Az urak nézhetik a kisasszonyokat és segédkezhetnek - bekapcsolhatják a melltartót, megigazíthatják a tangát. Ám aki ennél többet remél, mélységesen csalódik - az első gyanús jelre megjelennek a biztonságiak. Az üzletnek vannak visszatérő kuncsaftjai. Feltehetően többen nem a vásárlás, hanem inkább az eleven próbababák miatt látogatja az üzletet. Ám az ötlet bevált, hiszen amióta bevezették az új szolgáltatást, a forgalom megötszöröződött.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!