Ország-világ

2021.01.18. 09:00

Micsoda szégyen! II. Erzsébet unokaöccse zaklatott szexuálisan egy nőt

Simon Bowes-Lyon, Strathmore és Kinghorne grófja, II. Erzsébet unokatestvére saját otthonában zaklatott egy vendéget.

Forrás: shutterstock

A 34 éves Simon Bowes-Lyon, Strathmore és Kinghorne grófja tavaly februárban fogadást tartott abban a skóciai kastélyban, ahol a királynő édesanyja, Erzsébet királyné a gyerekkorát töltötte. Az este folyamán annyira lerészegedett, hogy berontott az egyik alvó vendég szobájába. A 26 éves nőre rámászott, csókolgatta, fogdosta és próbálta megszabadítani a hálóruhájától – írja a Daily Starra hivatkozva a Life.hu.

A szexuálisan zaklatott nő elmondása alapján hosszas vitatkozás és védekezés után sikerült kizavarnia a grófot a szobából, másnap pedig azonnal értesítette a rendőrséget és feljelentést tett.

A tárgyalást kedden tartották, ahol Bowes-Lyon beismerte szörnyű tettét.

„Nagyon szégyellem magam amiatt, hogy ilyen kellemetlenséget okoztam a vendégemnek az otthonomban. Nyilvánvalóan túl sokat ittam aznap este. De azt elismerem, hogy az alkohol semmilyen körülmények között nem mentség a viselkedésemre”- nyilatkozta a férfi az újságíróknak.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!