a szerelem vége

2021.09.26. 07:00

Szakított kimondhatatlan nevű gyermeke anyjával a világ leggazdagabb embere

Három év és egy kimondhatatlan nevű kisfiú után elválnak Elon Musk és Grimes útjai.

Elon Musk and Grimes arrive for the 2018 Met Gala on May 7, 2018, at the Metropolitan Museum of Art in New York. - The Gala raises money for the Metropolitan Museum of Art’s Costume Institute. The Gala's 2018 theme is “Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination.” (Photo by ANGELA WEISS / AFP)

Forrás: ANGELA WEISS / AFP

Fotó: AFP

Három éve, 2018-ban ismerkedett meg egymással Elon Musk, a világ leggazdagabb embere, és a kanadai származású énekesnő, Grimes a Twitteren keresztül, ahol ugyanazt a viccet sütötték el. Szerelmük gyümölcse egy kisfiú, aki az X Æ A-Xii Musk névre hallgat. A pár mint derült égből villámcsapás jelentette be, hogy külön folytatják az útjukat.

Annak ellenére, hogy külön folytatjuk, még mindig szeretjük egymást és gyakran találkozunk. Jóban vagyunk

— nyilatkozta a techguru a DailyStar cikke szerint.

Musk egyébként mindössze kétszer volt házas. Első felesége, Justine Musk volt, akivel 2002-ben született első közös gyerekük, Nevada Alexander Musk. A kisfiú sajnos gyógyíthatatlan betegséggel jött világra, így mindössze 10 hónapos korában elhunyt. A párnak a 8 év alatt, amíg házasok voltak, összesen további öt gyermeke született.

Második feleségével, Talulah Riley-val mindössze 2 évig voltak házasok 2014 és 2016 között. A milliárdos rögtön ezután ismerkedett meg Amber Hearddel, akivel egy év randizgatás után váltak külön. Egy interjúban a Tesla tulajdonosa azt nyilatkozta, hogy ez a szakítás különösen fájt neki – írja a Bors.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!