Bulvár-celeb

2021.04.02. 17:30

Magyar apa-fia páros mentett meg egy embert Ausztráliában

Az óceán mellett élő férfi fiával együtt indult el jetskizni.

Forrás: Shutterstock

A kirándulás hamar drámai fordulatot vett: megmentették egy fuldokló ember életét. Ausztrália magyarul című videósorozatában számolt be egy kint élő magyar férfi minderről.

Megmentettem valakinek az életét.

- Van ez a kijárat az óceánra. Amikor az apály az feljön, a víz megy kifelé, rettentő nagy erővel. Kint vannak táblák, hogy vigyázni kell, úszni nem szabad! Rettentő nagy a sodrás – mesélte YouTube-videójában a magyar férfi, az esetről a Borsonline is cikkezett.

Láttunk egy embert a víz közepén, egy szörfdeszka volt nála. Integetett, megpróbált megállítani, mert fuldokolt. Át akart menni egyik részről a másikra. Elindult és a víz elkezdte kivinni – mesélte a drámai részleteket a magyar férfi. Hozzátette: nem volt rajta életmentő mellény, semmi nem volt rajta.

Láttuk, hogy bajban van, A szörfdeszkával nem tudom, mi történt. Mondtam, hogy kapaszkodjon rá a jetskire – mesélte, de figyelmeztette a kétségbeesett férfit, ha felmászik, akkor ők is bele borulnak a vízbe. Végül sikerült kihúzni az életveszélyben lévő férfi a veszélyes részről.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!