betegség

2021.03.28. 09:01

„Kísérleti alany voltam” – Drámai vallomást tett Pikali Gerda

Ritka kór támadta meg Pikali Gerda szervezetét, aki 13 évig küzdött a betegséggel.

Forrás: Ripost

Drámai vallomást tett Pikali Gerda, aki elmondta, hogy hetedikes volt, amikor az orvosok daganatot diagnosztizáltak a fülében. Egy ritka kór támadta meg, ami a doktoroknak is ismeretlen volt, és amivel 13 évig küzdött a színésznő. Azt mondta, nagyon sokat szenvedett, de úgy érzi, az élet kárpótolta őt: a sikereit kapta cserébe.

„Hetedikes koromtól tizenhárom éven át daganattal küzdöttem, egészen a színmű végéig. Ritka kór támadott meg, akkor még nem ismerték, ezért kísérleti alany voltam. Túl hosszú életet nem jósoltak, a halállal háborúztam és nagyon sokat szenvedtem. Tudom, hogy cserébe kaptam a sikereimet. A mai napig visszajárok a szegedi klinikára kontrollra” – fogalmazott a szinhaz.online-nak Gerda, aki többek között a jelenről is beszélt.

Így derült ki, hogy a színésznő és párja, Rékasi Károly is elkapta a koronavírust

„Átestem a Covidon, úgyhogy megszűnt a vírus miatti félelemérzetem. Sok emberért vagyok felelős: a családomért, a kollégáimért. Két hónapig heti három alkalommal teszteltek. Egyfolytában kontaktszeméllyé váltam, ami lelkileg megviselt, mert azon izgultam, nehogy elkapjam. Végül a páromtól sikerült, de szerencsésen túlvészeltük a betegséget, és teljesen jól vagyunk. Az ember igenis fél a Covidtól. A maszkviselés és az egész helyzet nem könnyű, amelyben most élünk. Mindenkinek elege van, de próbálom a nehéz időkben a legjobbat látni”

– tette hozzá a Ripost szemléje szerint.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!