Elképesztő nyeremény

2021.01.22. 22:25

Kidobta a barátnője, még aznap lottómilliárdos lett

Ugyanazon a napon élte meg a poklot és a mennyet is egy dél-afrikai férfi.

Forrás: Shutterstock

A férfira a nő költözése után még aznap rámosolygott a szerencse, ugyanis a helyi lottósorsoláson sikerült megütnie a főnyereményt, ami hárommillió angol font, vagyis több mint 1,2 milliárd forintot ért. A Johannesburgban élő szerencsés nyertes elmondta, egyáltalán nem neheztel a volt kedvesére, amiért kidobta őt, sőt, hogy mindezt bizonyítsa, egy új hűtőt is vett neki, és még az is lehet, hogy egy mosógéppel is megajándékozza majd.

Az újdonsült milliomos miután megtudta, hogy rászakadt a bank, először vett egy hideg zuhanyt, hogy biztos legyen abban, nem álmodik, majd négy nappal később, január 19-én jelentkezett a lottótársaságnál – írja a Borsonline.hu a Daily Star cikke alapján. A pénzügyi szektorban dolgozó, 30 éves férfi legnagyobb nyereménye eddig nagyjából 10 ezer forint volt.

„Múlt pénteken nem voltam túl jó hangulatban, hiszen épp aznap szakított velem a párom, aki akkorra már össze is pakolta a holmiját és lelépett.

Amikor este megnéztem a nyerőszámokat, és láttam, hogy az én számaimat húzták ki, azt hittem, csak álmodom”

– mesélte a boldog milliárdos, aki nem tervezi, hogy nyugdíjba megy, a hatalmas összeg egy részét befektetné, illetve bőven szeretne jótékony célokra is fordítani.

„A munkámból adódóan már nagyjából tudom, mibe szeretném fektetni a pénzt, hogy az folyamatosan fialjon és hasznot hozzon.

De biztosan kevesebbet fogok dolgozni a munkahelyemben, viszont a közelgő bónuszomat még megvárom, ha már annyit küzdöttem érte” – mondta a férfi.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!