sok a rejtély

2021.02.12. 10:45

Keresik a magyar bejárónő gyilkosát, amerikai közösségben rejtőzhet

A 48 éves ózdi asszony holttestére tavaly december 14-én bukkantak rá Kaiserslautern egyik szűk utcácskájában.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A nővel brutálisan végeztek, a tettest pedig azóta is keresik. A zsaruk szerint Diána egy amerikai családnál szolgálhatott bejárónőként, innen tűnt el nyomtalanul. Úgy tudni, a helyi nyomozók most a nagy számú helyi amerikai közösség tagjait világítják át, ugyanis nem kizárt, hogy köztük rejtőzik Diána gyilkosa is – írja a borsonline.hu.

Úgy tudjuk, már van olyan nyom a rendőrök kezében, amin elindulhatnak

– mondta az asszony egyik rokona a lapnak.

Az ügyben egy férfit már letartóztattak, azonban ő tagadja a vádakat, és kellő bizonyíték sincs ellene. A rendőrség most szemtanúkat keres, mivel nem kizárt, hogy valaki láthatta, amint a gyilkos az asszony holttestét vonszolja az utcán. Diána ismerősei bíznak benne, hogy a valódi tettes mihamarabb kézre kerül.

Borzalmas belegondolni, hogy míg elvette egy csodás ember életét, ő a mai napig szabadon járkálhat

– mondták szomorúan.

A Ripost információi szerint a korábban őrizetbe vett férfi egy 31 éves szír migráns. A német ügyészség azt mondta, arra nem találtak bizonyítékot, hogy a férfi közvetlenül részt vett Diána meggyilkolásában, de azt még vizsgálják, hogy tettestársakon keresztül részt vett-e a bűncselekményekben. Bár még mindig nyomoznak ellene, szabadlábon van. A német rendőrség összesen 140 nyomot rögzített a helyszínen, de még mindig rengeteg kérdésük van. Keresik, hogy pontosan hol lakott Diána, kinél dolgozott, ki látta december 4. és 14. között.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!