Bulvár-celeb

2021.05.11. 06:30

Ez lehet a válás oka? Bill Gates igencsak jóban volt a pedofil Jeffrey Epsteinnel

Egy új leleplező cikk azt állítja, hogy már csaknem két éve dolgozik Melinda Gates a váláson.

(FILES) In this file photo taken on October 10, 2019 Microsoft founder, Co-Chairman of the Bill & Melinda Gates Foundation, Bill Gates delivers a speech during the conference of Global Fund to Fight HIV, Tuberculosis and Malaria in Lyon, central eastern France. - Democratic presidential hopeful Elizabeth Warren offered to meet Bill Gates after the Microsoft billionaire expressed skepticism about her proposal for a "wealth tax" affecting the richest Americans. Gates, speaking at a New York Times conference on October 6, 2019, said he favored "progressive" taxation but worried about the impact of a large wealth tax on "innovation." (Photo by Ludovic MARIN / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Ludovic Marin

Múlt hétfőn jelentette be Bill és Melinda Gates, hogy elválnak, mert helyrehozhatatlanul tönkrement a házasságuk. Az okokat azóta mindenki találgatja, és most a Wall Street Journal közelebb került a megfejtéshez – írja a Ripost.

A lap leleplező riportjában az áll, hogy Melinda már 2019 októbere óta dolgozik az ügyvédeivel a váláson, ezért is lett meg most ilyen gyorsan a döntés a vagyonelosztást illetően.

A válás véglegesítésével egyedül azért vártak ennyi ideig, mert megegyeztek abban, hogy megvárják, amíg a legkisebb gyerekük, Phoebe is leérettségizik. Ez pedig heteken belül megtörténik.

A Journal írásának legérdekesebb része viszont az, hogy miért is döntött már másfél évvel ezelőtt a válás mellett Melinda. A válasz pedig egy név, ami sokszor előkerült az elmúlt két évben a világ leggazdagabb embereivel összefüggésben: Jeffrey Epstein.

A házaspár 27 év után döntött a válás mellett
Fotó: AFP / Ludovic Marin

A világ egyik legkiterjedtebb pedofilhálózatát üzemeltető üzletember nemcsak Clintonékat vagy András yorki herceget látta többször vendégül, hanem Bill Gatest is. Bár a Microsoft atyja Epstein botrányának kirobbanásakor azt mondta, hogy csak az alapítványaik munkáját vitatták meg a találkozóikon, könnyen lehet, hogy az illegális partikon is részt vett a technikai zseni.

A Journal nyomozása során kiderült, hogy

2013-ban Melinda is találkozott az akkor már liliomtiprásért elítélt Epsteinnel, de annyira taszította a személyisége, hogy többé nem akart vele egy légtérben tartózkodni. A férjét is erre kérte, de Bill ezek után is járt az azóta rejtélyes börtönöngyilkosságot elkövető Epstein magángépén és az egyik házában is.

Melinda Gates ismerősei szerint ez csak az egyik ok a válás mögött, sok minden más is feszültséget okozott a világ leggazdagabb házaspárjának kapcsolatában.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!