Bulvár-celeb

2021.09.25. 07:00

Berki Krisztián végignézné Mazsi szenvedését (videó)

A sztárházaspár élő videóban mesélt arról, hogyan készülnek kislányuk születésére. Mint kiderült, az apuka is ott lesz a szülőszobán.

Forrás: Bors

Fotó: Végh István

Hamarosan megszületik Berki Krisztián és Mazsi közös gyermeke! A szülők már nagyon várják, hogy kezükben tarthassák kislányukat, ám addig is megosztottak pár részletet a szüléssel kapcsolatban – írja a Ripost.

Apás szülést tervezünk. Azt meglátjuk, hogy apuka szeretne-e végig bent lenni. Én viszont azon leendő édesanyák közé tartozom, aki nem szeretné, hogy a szülés után valami megtörjön a férjében, és ne nézzen rám nőként – kezdte Mazsi, majd Berki is beviharzott a szobába és elmondta a saját álláspontját.

https://www.instagram.com/tv/CUIoGgYKhoD/?utm_source=ig_web_copy_link

Nem kérdés, hogy szeretnék-e ott lenni.

Amikor egy új élet születik, szerintem minden férfinek fontos, hogy jelen legyen,

viszont nem mindenki bírja. Tiszteletben kell tartani azokat a férfiakat is, akik ilyenkor ajtón kívül szeretnének lenni. Ám, ha egy nő számára segítséget jelent, hogy mellette van a férje, akkor kutya kötelességünk ott lenni – tette hozzá Berki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!