könnyen jött, könnyen ment

2018.03.06. 11:17

Facebookon menőzött a lopott Oscar-szoborral

Nem elég, hogy lenyúlta, még a neten is eldicsekedett vele.

Best Actress laureate Frances McDormand attends the 90th Annual Academy Awards Governors Ball at the Hollywood & Highland Center on March 4, 2018, in Hollywood, California. / AFP PHOTO / ANGELA WEISS

A 47 éves Terry Bryantnak nem volt valami jó napja vasárnap. Illetve egy ideig remek napja volt – ugyanis valahogy bejutott az Oscar-gála afterpartyjára, ahol egy asztalról ellopta Frances McDormand Oscar-díját, amelyet a Három óriásplakát Ebbing határában című film női főszerepéért kapott.

Terry nem otthoni levélnehezéknek szánta a szobrot, és a lopás után azonnal a Facebookon élőzött is vele: boldogan újságolta a közösségi oldalon, hogy aznap este bizony megnyerte az Oscar-díjat. A férfi csókolgatta a szobrot, és másoknak is simán megengedte, hogy megérintsék – írja a Variety.

Ezután a Vanity Fair bulijára ment volna, de szerencsétlenségére egy Alex Berliner nevű fotósnak feltűnt, hogy valami nem stimmel, és elvette tőle a szobrot. Terry ezután elfutott, de a rendőrség végül elfogta, és lopás miatt letartóztatta, pedig a szobor valódi tulajdonosa simán futni hagyta volna az enyveskezű vendéget.

Borítókép: A szobor és jogos tulajdonosa / ANGELA WEISS / AFP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!