nem bohóckodnak

2018.02.26. 12:32

Hivatalos: Jön az AZ második része (videó )

Az első rész volt az első olyan horror, amely Amerikában több mint 300 millió dollár bevételt hozott.

Néha a rajongóknak is lehet igazuk. Stephen King AZ című, több mint ezeroldalas regényét a filmesek két részre bontották, és az első 500 oldal megfilmesítésének elsöprő sikere után a múlt nyáron minden filmőrült azt próbálta megtippelni, hogy ki fogja felnőtt korukban eljátszani a rettentő bohóccal szembeszálló gyerekcsapat tagjait.

És mivel a Vesztesek Klubja egyetlen lánytagjának égővörös a haja, a rajongók azonnal Jessica Chastain után kiáltottak, egy interjúban még maga az azóta 16 éves Sophia Lillis is azt nyilatkozta, hogy a nála 15 évvel idősebb, két Oscar-díjra jelölt színésznőt szeretné felnőtt utódjául.

És tessék: a papírforma úgy látszik, teljesül, és Jessica Chastain valóban leszerződik az AZ második részére, amelyben az egykori gyerekek 27 évvel később visszatérnek régi rémületeik színhelyére, hogy újból megpróbálják legyőzni Pennywise-t, a bohócot.

Az első rész volt az első olyan horror, amely Amerikában több mint 300 millió dollár bevételt hozott, így aztán nem csoda, hogy Andy Muschetti író-rendező is visszatér a folytatáshoz.

A Varietyben megjelent nyilatkozta szerint egyelőre még csak tárgyalnak Chastainnel, de valószínű a megállapodás – írja az ICPress.

A forgatókönyvírók még szintén nem készültek el, de bele kell húzniuk, hiszen nyáron már dolgoznia kell a stábnak. A New Line ugyanis már kitűzte az AZ 2. premierjét 2019. szeptember 6-ra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!