Beol(va)show

2008.03.01. 11:40

Firkász elvtárs, nem gondolja, hogy ...?

„Firkász elvtárs nem gondolja, hogy most Karsainak igaza van?” – írta hozzászólásában egy olvasó szombat reggel, a már-már torgyáni médiaszereplési magaslatokat ostromló, renitensnek titulált battonyai polgármester újabb beolos megjelenését kommentelve.

Sz. Gy.

Gyakran családi összefonódásokat gyanítanak az olykor tényleg túlzottnak tűnő (de minden esetben indokolt) megjelenés háttérben. Ezt határozottan visszautasítjuk és kikérjük magunknak!!! Nem azért, mert ciki, hanem csak mert de igen.

Tény: Karsai doktor igen gyakran mosolyog vissza a Beol.hu címlapjáról az olvasóra , aki már sokkal inkább röhög rajta, mintsem a viszontlátás örömétől derül jó kedvre. (A fotóval az emlékezetes telefonos-fenyegetőzős történetet illusztráltuk.) Az aktuális sztorit a szocialista képviselővel kapcsolatban az NFÜ (Nemzeti Fejlesztési Ügynökség) pénteki sajtóközleménye szolgáltatta. Sérelmezik ugyanis, hogy Karsai néhány napja Strassburggal és egy brüsszeli ügyvéd felfogadásával fenyegetőzve emelt szót legújabb elutasított pályázatuk miatt. „Karsai József, Battonya polgármestere politikai cselszövés áldozatának tünteti fel magát a médiában. Így azonban nem lehet uniós forrást elnyerni. Ehelyett az általa benyújtott pályázatok súlyos szakmai és jogi hiányosságaival kellene szembenéznie” – írják.

Kinek van igaza, ki tudja? Nem zörög a haraszt... - valószínűleg igaz ez a pályázati pénzek körüli ügyekre is. Bár a média, különösen egy országos médiumok által a témában gyakorta hivatkozott helyi lap szemszögéből nézve kifejezetten hasznos, ha van egy Karsaija, az ő hitelét igencsak rontja az igen intenzív sajtójelenlét, ellentétben a mi látogatószámainkkal. :)

NFÜ, Strassburg, etikai bizottság, kizárás – akárhogy is legyen, várjuk és figyeljük a híreket, mi történik Békés megye pillanatnyilag talán legjobban futattott celebjével. A következő nyitókép már élesítésre vár...

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!