Beol(va)show

2007.12.23. 18:17

Szexi, agy nem

Egy kísérletet végzek. A legtöbbet kattintott cikket szeretném megírni, úgy hogy közben mondjak is valamit. A címmel megvolnék, van benne SZEX, mint a mindenkori Cosmo címlap bal felső sarkában, ezzel máris mindkét nemnek fel is keltetettem a figyelmét.

Hírnök

NEM is van benne a tagadás és a nemiség is megvetette a lábát. Az AGY kifejezés, csak egy játékos kötőszó ne törődjünk vele, senkit se zavarjon. Aki e miatt kattintott ide azt ezzel a teszttel zavarnám el:

A Beolvashow beleolvasgatóinak írom ide azt, hogy vad szeretkezés, orgia, biztos ami biztos külön bekezdésbe. Te már kattintottál, eljutottál idáig, akkor most jöhet a mondanivaló.

Van egy statisztikám, mely szerint a legtöbb vidéki honlapra a „vidéki prostik” vagy a „vidéki kurvák” kulcsszavakra keresve találnak rá. Ez is meg lett említve, de csak a végén derül majd ki, hogy miért.

A Viván megy egy új műsor (Szexi vagy nem?), aminek sikerült egy részletét elcsípnem az egyik videó megosztón. Megaláznak embereket, testi valójukban szexuális szempontból. Egy tájlisztes homogén, egy sokat foglalkozatott (khm) „modell” és egy dagadt nimfa éli ki frusztrációját, pár szerencsétlen fiatalon. Ráadásul csakúgy, mint a legtöbb újságunk, műsorunk ez is egy külföldi ötlet, koncepció átírva (lebutítva) magyarra. Ezzel együtt nagyon is mienk a produkció, egyenesen imázs építőnek tartom ezt az öncélú fikázást. Ennek kérem globális, nemzeteken átívelő piaca van.

Olyan sok mindennel próbáltuk már összekötni kis hazánkat: Nagy Magyarország, Igen Magyarország, Hajrá Magyarország, Új Magyarország, Bennünk van Magyarország, és legújabban Erős (és Spigiboy) Magyarország. Szerintem, nem kellene végigjárni minden fokozatot (pl.: Kőkemény, Megabrutál Magyarország). Az önbizalom hiányról árulkodó jelszavak helyett itt a három csodálatos mindent lefedő szempont: arc, (Majka for President), alak (Dundika for First Lady), kisugárzás (Paks, mint kulturális főváros).

Legyen tehát a kulcsszavunk a „Szexi Magyarország”, mindenki kielégülésére.                                                   

Vagy nem.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!