Beol(va)show

2007.05.01. 21:59

Csótánytrend

Elkaptam egy parlamenti közvetítést: asztalnyi képviselő egymás szavába vágva próbálta eldönteni mi is az az emberi méltóság. Mint elmondták, az alkotmánybíróság szerint a legfontosabb érték. Már majdnem magamba szálltam erre a kinyilatkoztatásra, azért este még nagy áhítattal rátértem a kereskedelmi adók szolgáltatta értékekre is. Azt kapod, amit vársz, botrányt, Győzikét és csótányt.

Hírnök

HÍRNÖK Megfigyelői szerint „fostemplomi prédikátor”. E jelző ellen azzal védekezik, hogy magát a templomot és a gyülekezet is minősíti. Próbál azon hírhozó szerepében tetszelegni, aki a tévén inneni és azon túli világról tudósít. Ha nem értik, amit ír, drogos fényképére hivatkozhat.
Győzike egy értelmes ember rágógumijaként mozog a képernyőn, megjátssza magát, mint az életben, veszekszik, mint amúgy kamera nélkül is tenné. Hogy most a műsorkészítők kérésére teszi ezeket, az nem releváns. Az őszinte álmegnyilvánulás szerint, Győzike gyereket akar, Bea asszon nem akar. Ez probléma, Bea asszony vigyáz az alakjára, Győzike meg a házi kasszára, aztán Győzike bevásárol. Reklám, az RTL Klub trendi arcokat keres az egyik műsorához.

Talán a Rettegés fokához, a következő trendi műsorhoz, ami egy fokozottan bevállaló show. Tényleg minek egy egész valóságkampányt kiépíteni, ha elég csak a legalantasabb részleteket felvenni?

Bátorságpróba jó dolog, kitartás, csapatmunka, ez tartja össze a párkapcsolatokat, meg a csótányevés. Nem lenyelés, csak csótánycsók, szájból szájba. A nyertes pártól megtudjuk, hogy a műsor nyereménye (5 millió forint) teremti meg az anyagi fedezetet ahhoz, hogy kislányuknak, Encsikének kistestvére lehessen. Normális, sőt trendi életkörülményeket akarnak nyújtani, hogy elmondhassák mindent megtettünk, sőt még annál is többet.
„A bátorságpróba jó dolog, kitartás, csapatmunka, ez tartja össze a párkapcsolatokat, meg a csótányevés. Nem lenyelés, csak csótánycsók, szájból szájba”
Az anyuka például két öklendezés között durván lecseszte férjét, hogy miért ilyen kevés csótányt szállít a szájában, mikor az övébe férne még. Teljesítményorientáció - ezt így hívják.

Anyagmozgatás, ha úgy tetszik gépek vagyunk, kikapcsolunk/bekapcsolunk. Ha kell bármely testnyílást igénybe véve szállítjuk hitvesünknek a dögevő rovarokat, hogy azután az továbbítsa a célállomásig. Náci tisztek se találhatnának ki jobb szórakozást a foglyaiknak. Anyád egy hétig futószalag volt Encsike, semmi több. Amit a tévében látsz erről vagy az osztálytársaidtól hallasz az mind az irigység jele, de hamarosan megszületik a kistestvéred.

Tudod-e hogyan születik? Nem, nem úgy hogy egy csótány belemászik anyuka micsodájába, apu csak hülyéskedett. Pontosabban anyu 267 csótányt vett a szájába ahhoz, hogy megszülhesse az öcsikédet, node most már menj aludni! 

Az ágyikóban Encsi lányka összezavarodik, nem tudja ha egy kis félig ember, félig csótány tesókája lesz, akkor vajon hogyan fognak együtt tévézni? Ugyan láthatják-e a csótányszemek Győzikét a kitagadott cigány vajdát? Vagy szimplán olyan lesz, mint tükörbe nézni?

Megnyugtatom Encsikét, ha minden ezen a szinten folytatódik, mire felnő, már csótányshow is lesz a tévében, akkora ők trendi fiatalok lesznek (valószínűleg emósok), jelentkezhetnek az Emónika show-ba és féltestvérekként is jól megalázhatják egymást. Mert addigra biztos lesz testvérmegalázó show is.

Bár egy csótánynak talán az lenne a legmegalázóbb ha televíziós műsorvezetőt kellene a szájába vennie. Fúj.

<!-- Csótánytrend Elkaptam egy parlamenti közvetítést: asztalnyi képviselő egymás szavába vágva próbálta eldönteni mi is az az emberi méltóság. Mint elmondták, az alkotmánybíróság szerint a legfontosabb érték. Már majdnem magamba szálltam erre a kinyilatkoztatásra, azért este még nagy áhítattal rátértem a kereskedelmi adók szolgáltatta értékekre is. Azt kapod, amit vársz, botrányt, Győzikét és csótányt. Hírnök HÍRNÖK Megfigyelői szerint „fostemplomi prédikátor”. E jelző ellen azzal védekezik, hogy magát a templomot és a gyülekezet is minősíti. Próbál azon hírhozó szerepében tetszelegni, aki a tévén inneni és azon túli világról tudósít. Ha nem értik, amit ír, drogos fényképére hivatkozhat. „A bátorságpróba jó dolog, kitartás, csapatmunka, ez tartja össze a párkapcsolatokat, meg a csótányevés. Nem lenyelés, csak csótánycsók, szájból szájba” -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!