B(eo)LOG

2006.07.18. 16:42

B(eo)LOG-olunk!

Természetesen mi sem maradhatunk el a 21. század elvárásaitól, RSS után blog, igazi szerkesztőségi webnapló! Hogy mik lesznek majd itt? Még mi sem tudjuk igazán!

BEOL

Persze nem a vakvilágba irkálunk mindenféléket, hiszen más csatornákon a BEOL-legénység már jelen van a blogoszférában, sőt a Kisvárosi Webnapló már másodszor vesz részt a GoldenBlog versenyen, úgyhogy nosza, lehet rá szavazni :)

Mit akarunk? Olyan közösségi, még inkább tematikus blogot, mely azoknak a tartalmaknak ad helyet, amelyek nem illeszkednek be egy web1.0-as online újság, portál struktúrájába, olyan gondolatokat, szolgálati közleményeket leírni, amelyek segítenek betekinteni a BEOL készítésének folyamatába, esetleg széljegyzetként szolgál egy-egy cikkhez.

Itt is van az egyik mai címlapsztori: mint mindenben, ebben is le vagyunk maradva. Békés megyében a cégeknek mindössze 25 százaléka rendelkezik önálló weblappal. Ez több, mint bosszantó, vagy inkább szánalmas. Még hogy nem futja! Futja szolgálati mobilokra, szuper autókra, repi bulikra és pont erre nem, holott kitűnő marketing eszköz lehetne - ha volna hozzá elég sütnivaló.

Ezek is érdekelhetik