BEOL-Parti

2004.12.05. 11:38

Nasmith (Gyomaendrőd)

BEOL

A zenekar 2002 szeptemberében alakult. Mindenféle előzetes tervezgetés nélkül a zenélésért jöttünk össze. Az első saját számunk 2002. októberében készült el. A címe: "Fáj az útnak" és a bemutatkozó demón is hallható. Majd ezt gyors ütemben követte a többi szám, méghozzá úgy, hogy már 2002 karácsonyán, az első koncertünkön már 40 perces műsorral léptünk fel, ami csak saját számokat tartalmazott. A további számírás mellett szükségét éreztük valamiféle hangzóanyag elkészítésének. A szűkös anyagi körülményeink miatt, egy stúdiós demó helyett egy saját, próbateremben felvett demó mellett döntöttünk. Így 2003. februárjában, Mendre János (TENGELY) segítségével, egy hétvége alatt elkészült a "Közhelyek, Angyalok, emberek" című bemutatkozó demó. Ez 4 számot tartalmaz, természetesen rajta a fent említett első számunkkal. A folyamatos próbák és számírással egy időben koncerteztünk is. Az egy éves fennállásunkkor túl voltunk a 37. koncertünkön. Ezek között voltak fesztiválfellépések, de zömmel klubbulik A 2004-es Wanted Tehetségkutató Fesztivál döntőjében, a közönség szavazatai alapján közönségdíjasok lettünk. Így lehetőségünk nyílt játszani a mezőtúri Wanted és a Tokaj Hegyalja Fesztiválon. Ez év február 28-án rögzítettünk három számot a szolnoki Denevér Stúdióban. Ennek címe: "Napszirmaid".

Horváth István (gitár) • Terdik Károly (gitár) • Szabó Rajmund (ének) Ágoston Balázs (dob) • Erdős Dániel (basszusgitár)

Hallgatsd meg őket:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!