Itt a remek lehetőség a nullás villanyszámlára

Április 24-étől igényelhetnek az MFB-pontokon magánszemélyek is uniós forrásból hitelt megújuló energia felhasználására és energetikai korszerűsítésre. (x)

A napelemes rendszer beruházásának 90 százalékát biztosítja akár 20 éves lejáratú hitel formájában is az állam 500 ezer és 10 millió forint között kamat- és kezelésiköltség-mentesen, csupán 10 százalékos önerő kell hozzá.

Kállai László, a békéscsabai Solargroup Energy Kft. értékesítési vezetője elmondta, a pályázat óriási lehetőséget kínál arra, hogy most a vékonyabb pénztárcájú családok is hozzájussanak minőségi napelemes rendszerhez, és ezzel lenullázzák a villanyszámlájukat.

– Hosszú távú beruházásról van szó, melynek során nem a villanyszámlát fizeti az ember, hanem a hitelt törleszti, ugyanúgy vagy még jobban jön ki anyagilag – magyarázta.

– A Nap ingyen süt mindenkire, mindenhova, korlátlan, ingyenes erőforrás, ezt hasznosítjuk elektromos energiaként, napelemek segítségével. A Solargroup Energy kompletten vállalja a beruházást, energetikai felmérést végzünk, hogy mekkora, milyen napelemes rendszerre van szükség az adott háznál, elvégezzük az engedélyeztetést, a kivitelezést. Ha szükséges, a pályázat elkészítésében is segítünk, hozzáteszem, kétmillió forint alatt a hitelfelvételhez jelzálogfedezet sem szükséges.

Kitért arra, ez a zöldenergetikai megoldás a vállalkozások és közületek mellett a magánszemélyek számára is igen jelentős megtakarítási, értéknövelő és környezettudatossági funkcióval bír. Egy ilyen napelemes rendszer hosszú-hosszú évekig kell, hogy szolgálja a családokat, vállalkozásokat.

– Éppen ezért elhivatottságunk alapja a minőségi munka és a minőségi alapanyagok felhasználása, amibe nem fér bele a „valameddig bírja” és a „kösd össze, aztán jól van” mentalitás – mondta a szakember. – Így többek között olyan nagy gyártók, mint a Fronius, az SMA, a Sharp, a Heckert Solar vagy a K2 hivatalos partnerei vagyunk. Egyszóval, komoly garanciákkal rendelkezünk gyártói és kivitelezői oldalról is. Szeretjük és érdekel bennünket, amit csinálunk. Ennél csak egy fontosabb van számunkra: az ügyfél elégedettsége. Munkatársaimmal ezért kiemelten nagy hangsúlyt fektetünk a személyes tanácsadásra, a személyre szabott ajánlatokra, a gördülékeny ügymenetre és a profi kivitelezésre.

Forduljanak hozzánk bizalommal, mi felvesszük a telefont Elérhetőségeink: Solargroup Energy Kft. 5600 Békéscsaba, Őszi utca 1–3. Tel.: 30/207-4094, honlap: www.solargroup.hu, e-mail: ertekesites@solargroup.hu

Kommentek