Lerajzolták, miként védenék a környezetet

Ünnepélyes körülmények között adták át az Alföldvíz Zrt. Víz világnapja alkalmából meghirdetett „Miként védd a környezeted?” című rajzpályázatának nyereményeit pénteken délután Békéscsabán, a Körösök Völgye Látogatóközpontban. A kiírásra több száz alkotás érkezett Békés, Bács-Kiskun, Csongrád és Hajdú-Bihar megyéből.

Az eseményen Fábri Ágnes, a cég főosztályvezetője köszöntötte a megjelenteket. A díjakat a szakember mellett Ludmán Réka, a Békéscsabai Röplabda SE játékosa és Zsadon Endre, a békéscsabai Árpád Gyógy- és Strandfürdő igazgatója adta át.

Kattintás után galéria nyílik! Fotó: Imre György


Az óvodások között Kovács Timon (orosházi napköziotthonos óvoda) érdemelte ki az első helyet. Második helyezett lett a Breki, Süni, Maci és Nyuszi csoport a Gyomaendrőd-Csárdaszállás-Hunya Kistérségi Óvoda Százszorszép Óvodájából. Harmadik helyen végzett Hankó Petra a békéscsabai Kölcsey utcai óvodából. Különdíjat kapott Kruzslicz Dóra (Orosháza) és Szalma Bence (békéscsabai Mackó-Kuckó óvoda).

Az iskolások között a mezőhegyesi Czank Csenge lett az első. Második helyen végzett Perez-Sziráczki Estefanie és Bajczer Fanni (Lencsési általános iskola). A harmadik helyet Mucsi Rebeka és Gácsi Gabriella (Lencsési általános iskola) végzett. Ebben a kategóriában különdíjat kapott a pusztamérgesi Szent Ágoston Katolikus Általános Iskola és Óvoda 2. osztálya és a Csengelei Általános Iskola 1. osztálya.

Kommentek