Egérkirályokat díjaztak

Ismertették a Diótörő és Egérkirály című családi musical kapcsán gyermekeknek meghirdetett játék eredményeit csütörtökön a Jókai színházban.

Seregi Zoltán igazgató elmondta, immár hagyománya van annak a békéscsabai teátrumban, hogy versenyt hirdetnek a fiataloknak, a gyermekeknek szóló előadásokhoz kapcsolódva. Most arra kérték a vállalkozó kedvű gyerekeket, hogy formázzák meg dióból, dióhéjból a számukra legkedvesebb szereplőt – a legtöbben az Egérkirályt választották.

Kreatívak voltak a gyermekek – folytatta Seregi Zoltán. Hozzátette, hogy a zsűri nem tudott a beérkezett alkotások közül első, második és harmadik helyezettet választani, ezért úgy döntöttek, hogy mind a tizennégy mű első helyet érdemel. A gyermekek az igazgatótól oklevelet és a Fővárosi Nagycirkuszba szóló belépőt vehettek át nyereményként.

Díjat érdemelt ki Mezőkovácsházáról Rumon Nóra, Ale Dóra Sára, Vőneki Laura, Gera Virág és Bihari Iringó, Kondorosról Németi Patrik, Gyomaendrődről Erdősi Flóra, Nagybánhegyesről Dékány Bence, Köröstarcsáról Karácson Mirella, Újkígyósról Mihály Lilla Henrietta, illetve Mezőberényből Eszenyi Gergő és Eszenyi Bence, Budai Réka és Budai Zsolt.

Kommentek