lakitelek

2021.06.18. 17:36

Lelki és testi feltöltődés A Hungarikum Ligetben

Varázslatos sokszínűség várja azt, aki ellátogat Lakitelekre, a folyamatosan bővülő, épülő Hungarikum Ligetbe, leánykori nevén a Népfőiskolára, amely Magyarország egyik kiemelkedő szellemi forrása, kiemelt kulturális érték és egyben egészségturisztikai szempontból is meghatározó pontja a Kárpát-medencének. Ezt minden idelátogatónak meg kell ismernie!

Hungarikum Liget (Lakitelek Népfőiskola) Gabriella Gyógy és Strandfürdő megnyitó ünnepsége.

Fotó: BUS CSABA

Az intézmény területén számos, jelenleg is működő és folyamatosan bővülő egészségturisztikai szolgáltatás érhető el. Sószoba, gyógyvizes medence várja a látogatókat, valamint idén nyáron lehetőség nyílik sétálni egyet a Kneipp taposómedencében, amely gondosan kiválasztott, növényi alapú gyógytermékek felhasználásával nyújt kellemes feltöltődést. Megtalálható és kipróbálható az egyedi gyógyvizes barlangmedence, szaunavilág, és gyógyászati kezelésekkel bővül a pihentető szolgáltatások sora.

Aktív pihenésre ad lehetőséget a fedett Vaspatkó Lovarda, a Gyarmati Dezsőről elnevezett fedett uszoda és szabadstrand, valamint a Nimród Szabadidő és Footgolf Park, ahol egyénileg vagy csapatokban mérhetik össze tudásukat az idelátogatók.

A lelki feltöltődést számos esemény és rendezvény támogatja. Európai rangú konferenciák, tudományos tanácskozások mellett világviszonylatban is kiemelkedő kiállításoknak és irodalmi dokumentumtárnak is helyet ad az intézmény.

A szolgáltatások több korosztály számára nyújtanak egyidejűleg aktív programokat, melyeket érdemes kipróbálni. Töltsön el néhány napot a Hotel Club Tisza színvonalas 2 és 4 ágyas szobáiban, vagy az Avarok Szálláshelye Kempingben. Kóstolja meg a Tisza Vendéglő ételkülönlegességeit, a helyben termesztett zöldségeket és tekintse meg az egyedi kuriózumokat, a Kőjurtát, a különböző kiállításainkat, a Borok Katedrálisát.

Szeretettel várjuk, érezze jól magát nálunk, ahol „Nem csak a víz gyógyít”.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!