Szponzorált tartalom

2021.06.18. 16:30

A kiskőrösi gyógyfürdő várja a turistákat

Nemzetközi összehasonlításban is kiemelkedő vegyi összetételének köszönhetően a kiskőrösi gyógyvíz kiválóan alkalmas reumás, mozgásszervi, degeneratív és nőgyógyászati megbetegedések eredményes gyógyítására.

DCIM100MEDIADJI_0157.JPG

Kiskőrös város abban a szerencsés helyzetben van, hogy rendelkezik nagyjából 1000–1100 méter mélyről feltörő, 54 °C-os, kiváló hévízzel, mely összetételét tekintve nagy sókoncentrációjú, nátrium-kloridos, hidrogénkarbonátos, jódos-brómos víz, melynek fluortartalma is jelentős.

Nemzetközi összehasonlításban is kiemelkedő vegyi összetételének köszönhetően kiválóan alkalmas reumás, mozgásszervi, degeneratív és nőgyógyászati megbetegedések eredményes gyógyítására. A fürdő területén 2 db iker elrendezésű termálvizes medence, szabadtéri úszómedence, gyermekmedence, gyermekpancsoló, beltéri fedett úszómedence, tanmedence, szauna, gőz-és infrakabin várja a vendégeket. A fürdővel szerves egységet képező kemping zöldövezetes, parkos környezetben helyezkedik el, egyszerre 50 lakókocsi kényelmes elhelyezését biztosítja.

A kemping népszerűségét jelzi a számos visszatérő külföldi és belföldi vendég, valamint több országos kempingtalálkozó megrendezése is. A strand területén változatos kínálattal rendelkező büfék fi nom falatokkal várják a fürdőzésben és napozásban megéhezett vendégeket.

A nyár folyamán úszótáborokkal, úszótanfolyamokkal várták, várják a gyerekeket!

A Kiskőrösi Rónaszéki Fürdő folyamatosan bővülő szolgáltatásokkal várja minden kedves gyógyulni, strandolni, kikapcsolódni vágyó vendégét a hét minden napján reggel 08:00-tól este 20:00-ig!

További információ kérhető:

Kiskőrösi Rónaszéki Fürdő

6200 Kiskőrös, Erdőtelki út 17.

Telefon: +36 78 311 524

E-mail: [email protected]

https://koroskom.hu/korosszolg/kiskoros-gyogy-es-strandfurdo

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!