Serie A

2018.01.06. 17:23

Az éllovas Napoli nyert a Verona ellen

Az éllovas Napoli két góllal nyert a vendég Verona ellen az olasz labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának szombati játéknapján.

A védekezésre koncentráló vendégek a 66. percig meg tudták őrizni a gól nélküli állást, a második felvonás második részében azonban a hazaiak érvényesítették a papírformát.

A Lazio háromgólos győzelmet aratott a SPAL vendégeként, a győztes római gárdában Ciro Immobile négy gólt szerzett, háromszor a szünet előtt volt eredményes. A végeredmény már az 51. percben kialakult.

Az AC Milan minimális különbséggel bizonyult jobbnak otthon a Crotone csapatánál, így megszakította a három bajnoki találkozó óta tartó nyeretlenségi sorozatát. Utóbbi három meccsén csak egy pontot szerzett Gennaro Gattuso együttese.

Ezúttal a sereghajtó Benevento vendégeként kapott ki a Sampdoria, amely legutóbbi hét bajnokiján így már ötször szenvedett vereséget.

Serie A, 20. forduló:

Napoli-Verona 2-0 (0-0)

SPAL-Lazio 2-5 (2-4)

AC Milan-Crotone 1-0 (0-0)

Benevento-Sampdoria 3-2 (0-1)

Genoa-Sassuolo 1-0 (0-0)

később:

AS Roma-Atalanta 1-2 (0-2)

Cagliari-Juventus 20.45

korábban:

Torino-Bologna 3-0 (1-0)

pénteken játszották:

Fiorentina-Internazionale 1-1 (0-0)

Chievo-Udinese 1-1 (1-1)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában