hírek, képek, témák - Régi képek

Békéscsabai időutazás

2017. június 22.

Békéscsabai időutazás

régi képek | Tuska János József immáron tíz éve gyűjti a régi békéscsabai fotókat, képeslapokat. Gyűjteményében – melynek darabjait nem csak Magyarországról, hanem szerte Európából gyűjtötte össze – már több mint 1000 békéscsabai dokumentum található. Ez alkalommal a Munkácsy Mihály Múzeumról és a Munkácsy-hídról készült régi fotókat mutatjuk be.

Békéscsabai időutazás

2017. május 7.

Békéscsabai időutazás

Tuska János József immáron tíz éve gyűjti a régi békéscsabai fotókat, képeslapokat. Gyűjteményében – melynek darabjait nem csak Magyarországról, hanem szerte Európából gyűjtötte össze – már több mint 1000 békéscsabai dokumentum található. Ez alkalommal azt mutatjuk be, hogyan nézett ki a Szabadság tér az elmúlt 100 évben.

Békéscsabai időutazás

2017. március 26.

Békéscsabai időutazás

Tuska János József immáron tíz éve gyűjti a régi békéscsabai fotókat, képeslapokat. Gyűjteményében – melynek darabjait nem csak Magyarországról, hanem szerte Európából gyűjtötte össze – már több mint 1000 békéscsabai dokumentum található. Mivel már jó ideje „be van csomagolva” a Körös Hotel egész épülete, most megmutatjuk, hogyan festett a hotel, amikor még nem borította épületháló.

Békéscsabai időutazás

2017. március 5.

Békéscsabai időutazás

Tuska János József képgyűjteményeiből válogatunk. Immáron tíz éve gyűjti a régi békéscsabai fotókat, képeslapokat. Most már több több mint 1000 békéscsabai dokumentum található a gyűjteményben, Európa több országából, nem csak Magyarországról (pl. Berlinből). Ezen a héten a békéscsabai vasútállomásról készült régi képekből szemezgettünk.

Békéscsabai időutazás

2017. január 28.

Békéscsabai időutazás

Tuska János József immáron tíz éve gyűjti a régi békéscsabai fotókat, képeslapokat. Gyűjteményében – melynek darabjait nem csak Magyarországról, hanem szerte Európából gyűjtötte össze – már több mint 1000 békéscsabai dokumentum található. Erre a hideg hétvégére próbálunk egy kis meleget csempészni a képernyőkre, mégpedig az Árpád Fürdőről készült képekkel!

Békéscsabai időutazás

2016. december 31.

Békéscsabai időutazás

Tuska János József immáron tíz éve gyűjti a régi békéscsabai fotókat, képeslapokat. Gyűjteményében – melynek darabjait nem csak Magyarországról, hanem szerte Európából gyűjtötte össze – már több mint 1000 békéscsabai dokumentum található. Ezen a héten a békéscsabai Szent István térről készített régi képek közül válogattunk.

Békéscsabai időutazás

2016. december 24.

Békéscsabai időutazás

Tuska János József immáron tíz éve gyűjti a régi békéscsabai fotókat, képeslapokat. Gyűjteményében – melynek darabjait nem csak Magyarországról, hanem szerte Európából gyűjtötte össze – már több mint 1000 békéscsabai dokumentum található. Ezen a héten a békéscsabai Evangélikus nagytemplomról készített régi képek közül válogattunk.

Békéscsabai időutazás

2016. december 15.

Békéscsabai időutazás

Tuska János József immáron tíz éve gyűjti a régi békéscsabai fotókat, képeslapokat. Gyűjteményében – melynek darabjait nem csak Magyarországról, hanem szerte Európából gyűjtötte össze – már több mint 1000 békéscsabai dokumentum található. Ezen a héten a Békéscsabai Evangélikus Gimnáziumról készített régi képek közül válogattunk.

Előző
 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Következő

Mai horoszkóp

 • A barátság és a munkája során számos kapcsolatot köt. Sikersorozat következik életében. Szívügyek terén boldog, s bizakodó lehet.
Kos Bika Ikrek Rák Oroszlán Szűz
Mérleg Skorpió Nyilas Bak Vízöntő Halak
Megyei Piactér