hírek, képek, témák - Kisváros - Közélet

Rózsaszín séta a mellrák ellen – fotók, videó

2016. október 9.

Rózsaszín séta a mellrák ellen – fotók, videó

Immáron ötödik alkalommal rendezte meg a Hídi Séta – Összefogás az egészségért, séta a mellrák ellen című rendezvényt a Magyar Vöröskereszt gyulai területi és Békés megyei szervezete szombaton a fürdővárosban. A program idejére ezúttal is rózsaszínbe borult a belvárosi körforgalomnál található szökőkút, hogy az eseménnyel együtt hirdesse a megelőzés fontosságát.

Kapaszkodjon: villamosítják a Szeged-Gyula szakaszt

2016. május 19.

Több Békés megyét érintő projekt is szerepel a 1247/2016. (V. 18.) Kormány határozatban, ami az Integrált Közlekedésfejlesztési Operatív Program éves fejlesztési keretének megállapítását foglalja magában.

Csoki jár az ötös dolgozatért Gyulán

2016. május 19.

Csoki jár az ötös dolgozatért Gyulán

Májusban is csokoládét kapnak azok diákok, aki bemutatják ötös dolgozatukat a Gyulai Ifjúsági Központban. A kezdeményezés legfőbb célja, hogy a gesztussal mosolyt csaljanak a jól teljesítő diákok arcára, de egy hosszú távú közösségépítés is szerepel a tervek között.

A sérült gyermekekért futnak a Jóban Rosszban-sztárok is

2016. május 4.

A sérült gyermekekért futnak a Jóban Rosszban-sztárok is

Előzetesen már több mint hatszázan neveztek a gyulai Fuss a sérült gyermekekért - VIII. Várfürdő Futásra és a Határtalan tekergés - III. Békés Megyei Hírlap Családi Kerékpáros Teljesítménytúrára.

A Vereckei-hágóig tekertek a makadámosok

2016. május 4.

A Vereckei-hágóig tekertek a makadámosok

A Vereckei-hágón járt a közelmúltban a gyulai Makadám Világjáró és Természetvédő Kerékpáros Egyesület öt tagja. A magyarok bejövetelének helyszínén a Himnusz hangjai fogadták a kis csapatot.

Közel kétszáz kutya-gazda páros érkezik Gyulára

2016. április 5.

A Gyulai Kutyás Agility Szabadidősport Klub április 15-17-én rendezi meg a „Jubileumi XX. Medivid Agility Kupa és XI. ParAgility Kupa” országos kutyás ügyességi versenyt — jelentette be a programmal kapcsolatos keddi sajtótájékoztatón dr. Görgényi Ernő, a város polgármestere és Alt Sándor, a klub elnöke.

Gyulára megy a magyar húsvétkor

2016. március 27.

Gyulára megy a magyar húsvétkor

A hatodik legnépszerűbb hazai turisztikai célpont húsvétkor Gyula; a szálláshelyek közel kilencven százalékos kihasználtsággal dolgoznak a hétvégén — derül ki a Szállás.hu napokban közzétett statisztikájából. A szálláshelyek mellett a turisztikai attrakciókat üzemeltetők is felkészültek a hétvégére a fürdővárosban.

Ismét kolbász- és sódarmustra Gyulán

2016. március 11.

Megkezdődött az immáron hatodik Gyulai Kolbász- és Sódarmustra pénteken délután a fürdővárosban, a vár előtti területen. A nagyszabású gasztronómiai programon ezúttal is sokféle ínyencség és persze rengeteg szabadidős program, koncertek sora várja az érdeklődőket egészen keddig.

Idén is látványos dekorációval készülnek a húsvéti ünnepekre Gyulán

2016. március 10.

Idén is látványos dekorációval készülnek a húsvéti ünnepekre Gyulán

Öt kreatív, egyben figyelemre méltó pályázati elképzelés érkezett a gyulai Japánkert Barátok Köre Egyesület, Gyula Város Önkormányzata, a Békés Megyei Hírlap és kiadónk Kisváros című helyi lapja „Térteremtő húsvétolás” – Öltöztessük közösen húsvéti díszbe Gyulát! című, a környezetszépítést a középpontba állító felhívására.

Már érkeznek a nevezések a gyulai párlatversenyre

2016. február 28.

Az idei Gyulai Pálinkafesztivál keretében rendezik meg a Bérfőzetők és Magánfőzők Országos Párlat Versenyét, amelynek eredményhirdetését április 16-án, szombaton 16.30-tól kezdődőden tartják a lehető legnagyobb országos és nemzetközi sajtónyilvánosság mellett.

| 1 - 10 | 11 - 20 | 21 - 30 | 31 - 40 | 41 - 50 | 51 - 60 ... | >>

Gyula a Youtube-on

Megyei Piactér