hírek, képek, témák - Kisváros - Kék hírek

Előleg kértek, majd felszívódtak a webáruházas csalók

2016. február 18.

KÉK HÍREK | Egy férfi és egy nő ellen folytat nyomozást a Gyulai Rendőrkapitányság, akik internetes kereskedő oldalon hirdettek eladásra járműveket, műszaki cikkeket. A gyanú szerint a vevőkkel elutaltatták az előleget, de soha nem adták át nekik a termékeket.

"Ugyanúgy itt él bennem" - 18 éve tűnt el Szathmáry Niki

2016. január 14.

Eltűnésének tizennyolcadik évfordulóján Szathmáry Nikolettre emlékeztek csütörtök délután Gyulán. Az emlékezők a művelődési háztól a Törökzugi ABC-ig végigjárták azt az utat, amelyen a kislánynak is végig kellett volna haladnia 1998. január 14-én. Szathmáry Niki akkor egy táncpróbáról indult haza, ám a mai napig nem derült ki, hogy kivel és hol ért véget az útja aznap. Niki földi maradványait több mint három évvel később találták meg. Meggyilkolták.

Megszólalt a riasztó, két csomag kekszet tudtak ellopni

2015. december 28.

Megszólalt a riasztó, két csomag kekszet tudtak ellopni

KÉK HÍREK | A nyomozás eddigi adatai alapján két férfi tört be egy élelmiszerboltba Gyulán. A rendőrök a helyszín közelében elfogták a gyanúsítottakat, akik italhoz akartak jutni, de csak két zacskó kekszet tudtak ellopni az üzletből.

Kiégett egy ház szobája Gyulán

2015. december 20.

TŰZESETEK | Tűz volt egy száz négyzetméteres ház egyik szobájában Gyulán, a Malom utcában.

A lejárt műszakit is kiszúrja az új traffipax

2015. december 19.

A lejárt műszakit is kiszúrja az új traffipax

Békés megyében összesen hat fix sebességmérőt helyeztek el a közelmúltban, amelyek a hagyományos funkciókon túl például a rendszámot is képesek ellenőrizni, így pedig könnyen kiderülhet, ki az, aki lejárt műszakival autózik. Olvasóink közül többen jelezték: megyénkben is működik egy ilyen eszköz.

Gyulán is lopkodott az öltözőszekrényes banda

2015. december 18.

KÉK HÍREK | A kecskeméti ügyészség emelt vádat az ellen a háromtagú bűnbanda ellen, amely 2013-ban az ország 16 városának uszodájában, fürdőjében feszített fel öltözőszekrényeket, köztük Gyulán is. 95 sértettnek összesen 6,8 millió forint kárt okoztak a lopással.

Blikk: iszlamista terrorszónokot kapcsoltak le Lőkösházán

2015. november 18.

Blikk: iszlamista terrorszónokot kapcsoltak le Lőkösházán

A napilap információi szerint Nagy-Britannia egyik közellensége az a férfi, akit társával múlt szombaton szedtek le egy Lőkösházáról Bukarestbe tartó vonatról a rendőrök.

Telefonos segítséggel élesztették újra a vendéget

2015. november 9.

Egy gyulai szálláshelyen élesztettek újra a közelmúltban egy vendéget, akinek leállt a keringése. A segítségnyújtást a személyzet kezdte el, majd a mentők stabilizálták a beteg állapotát.

Halálra kínozták rabtársukat – sírva fakadtak az ítélet hallatán

2015. november 4.

TÁRGYALÁS | Társtettesként elkövetett emberölés miatt mondta ki bűnösnek szerdán a Gyulai Törvényszék azt a két vádlottat, akik még 2013 nyarán a gyulai büntetés-végrehajtási intézetben napokon keresztül bántalmazták különböző módszerekkel zárkatársukat, aki ezek következtében életét vesztette.

Tolvajtempó: megpróbált elmenekülni a rendőrök elől

2015. október 28.

KÉK HÍREK | Békés megyében történt lopások elkövetésével gyanúsítja a rendőrség azt a férfit, akit Gyulán fogtak el a rendőrök. El akart futni a járőrök elől, de nem sikerült elmenekülnie. Az egyenruhások a társát is előállították, mindketten őrizetben vannak - közölte a rendőrség.

| 1 - 10 | 11 - 20 | 21 - 30 | 31 - 40 | 41 - 50 | 51 - 60 ... | >>

Gyula a Youtube-on

Megyei Piactér