hírek, képek, témák - Kisváros - Bulvár

Szájkaratéba csapott át a vasárnapi Rising Star

2015. február 3.

BULVÁR | Elvesztette béketűrését Kerényi Miklós Gábor, a Rising Starban mindenki által csak Tanár Úrnak hívott KERO és a tehetségkutató reklámszünetében határozott stílusban osztotta ki a Magna Cum Laude gyulai kötődésű énekesét, Mező Misit.

Óriásit balhézott VV Ádám az egyik villalakóval – videó

2014. december 25.

BULVÁR | Olyannyira elszabadultak az indulatok a villában, hogy a gyulai származású játékos kijelentette: csak a falak gátolják meg abban, hogy összeverje Dennist.

Négy őrült menni Montenegró

2013. augusztus 27.

Négy őrült menni Montenegró

Kalandos és kanyargós úton, Szerbia, Horvátország és Bosznia érintésével jutott el Dubrovnikba egy négytagú gyulai kerékpáros csapat a közelmúltban.

Országjárás Békés megyében

2013. július 15.

Hétfőn Békéscsabáról jelentkezett az M1 stábja, de a héten még több helyen városban fellelhető lesz a köztévé reggeli műsora.

Anyakönyvi hírek

2013. július 1.

Házasságkötések, születések és halálesetek Békésről, Békéscsabáról és Gyuláról.

Sörös hajtású partibringa készül Gyulán

2013. április 6.

Sörös hajtású partibringa készül Gyulán

Nem mindennapi járgány készül ezekben a napokban Gyulán: sörrel megy, tizenhatan férnek el rajta, az orrán pedig egy száznyolcvan literes hordó a nehezék.

A nap képe: automata kacsaetető a vár tövében

2012. február 27.

Olvasónk a gyulai vártónál készítette, majd frissiben be is küldte lapunknak ezt a fotót, melyen a történelmi és természeti értékek friss látványossága található.

Kengurulesen Gyulán: beszállnak az állatkert szakemberei is

2012. január 25.

Kengurulesen Gyulán: beszállnak az állatkert szakemberei is

A gyepmester mellett riporterek hada keresi napok óta Gyula határában azt a kengurut, ami már többször megmutatta magát az arra járóknak. Az erszényest egyelőre nem sikerült befogni.

Simonka befogadná a kóbor kengurut

2012. január 24.

Nem a pusztaottlakai vadaskertből szökött meg az a kenguru, melyet a napokban egy gyulai olvasó látott a város határában.

A detoxban koccinthatott a gyulai részeg

2012. január 1.

Korán kezdte meg az alapozást a szilveszteri bulira egy gyulai férfi, ezért már délután kibukott. Az utcán szedték össze.

| 1 - 10 | 11 - 20 | 21 - 25 | >>

Gyula a Youtube-on

Megyei Piactér