Közélet

2006.03.06. 08:05

Nem bűncselekmény okozta a halálát

Holttestet találtak egy tanya közelében Orosházán. A hatvanhárom éves férfi halálának körülményeit szakértők vizsgálják, de külsérelmi nyomok nem találhatóak az elhalton, ezért kizárható, hogy bűncselekmény történt volna – rendőrségi hírösszefoglaló.

BEOL

Közlekedési baleset:
Az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt Békés megyében. Vasárnap késő este, háromnegyed 10 körül Sarkad külterületén egy autós megcsúszott és fának ütközött. A balesetnek egy könnyű sérültje volt.

Egyéb esetek:
Egy férfi holttestet találtak vasárnap délelőtt Orosházán az egyik tanya közelében. A 63 éves férfi halálának körülményeit szakértők bevonásával, közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a rendőrség. Az elhalton külsérelmi nyomot nem találtak, tehát kizárható, hogy bűncselekmény áldozata lett.

Betörtek Gádoroson a Piac téri italboltba. A tettes vasárnap hajnalban 2 és 3 óra között berúgta az ajtót, és felfeszítette a helyiségben működtetett pénznyerő automatát, amiből kb. 50. 000-Ft készpénzt sikerült kivennie.
A rongálással okozott kár szintén kb. 50. 000-Ft.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!