Hírek

2006.03.08. 07:00

Az év meccse vár a Real Madridra

Az év legfontosabb mérkőzése vár a Real Madridra, ugyanis ha kiesik az Arsenallal szemben a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, akkor sorozatban harmadik idényében maradhat trófea nélkül.

BAMA

Ezt a királyi gárda kapusa, Iker Casillas jelentette ki, s hozzátette, gondolni sem mernek a kiesésre. Julio Baptista arról nyilatkozott, nagyon fontos volt a Real számára, hogy a hétvégén megnyerte a madridi rangadót az Atlético ellen. "Szükségünk volt a győzelemre, hogy mindenki megnyugodjon. Habár tudjuk, így is nehéz lesz, de nyerni megyünk Londonba" - jelentette ki a brazil csatár.

Juan Ramon Lopez Caro vezetőedző még nem döntött a csatársor összeállításáról, mindenesetre Ronaldót ezúttal nevezte a találkozóra, ellenben a madridi derbivel. Szereplése viszont kérdéses, a spanyol lapok is csak találgatnak, s nem tartják kizártnak, hogy ezúttal is Antonio Cassano kap lehetőséget helyette, hiszen a hétvégén megfelelően pótolta a brazil sztárt, góllal hálálta meg a bizalmat.

Az Arsenalnak is rendkívül fontos lenne a siker, hiszen a bajnokságban jelenleg csak ötödik, s öt pont a hátránya BL-indulást érő negyedik helyezett Tottenham Hotspurrel szemben. Az Ágyúsok számára biztató lehet, hogy hétvégén idegenben, magabiztos játékkal 4-0-ra verték a fővárosi rivális Fulhamet.

Az Olympique Lyon hazai pályán rendkívül kedvező helyzetből várja a PSV Eindhoven elleni visszavágót, hiszen Hollandiában nyert 1-0-ra. A franciák elszántságát csak növeli, hogy nemes bosszút állhatnak a riválison, ugyanis tavaly a negyeddöntőben büntetőpárbajban maradtak alul Guus Hiddink gárdájával szemben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!