Hírek

2006.03.07. 14:59

Gwyneth Paltrow a mozikban bizonyít

A gyönyörű és okos Catherine (Gwyneth Paltrow), éveket töltött azzal, hogy gondját viselje apjának (Anthony Hopkins). Robert halála után a lány egyedül marad az óriási házban fájdalmával, apja 103 jegyzetfüzetével és a kérdéssel, mit kezdjen önmagával.

BAMA

Mielőtt Catherine bármit eldöntene, megérkezik Claire (Hope Davis), a nővére, aki - bár alig ismeri húgát - kezébe szeretné venni életének irányítását. Feltűnik még Hal (Jake Gyllenhaal), Caterine apjának egykori tanítványa, akinek feltett szándéka, hogy áttanulmányozza Robert jegyzetfüzeteit. Catherine levetkőzi ellenérzéseit, s úgy dönt, bizalmába avatja a fiút. Ahogy azonban megismeri Halt és rájön nővére vele kapcsolatos terveire, egyre jobban érdekli, vajon ő maga mennyit örökölt apja őrültségéből - vagy éppen zsenialitásából?

A Bizonyítás egy rejtélyes fiatal nő története, akit egyaránt kísért apja múltja és saját jövőjének árnyai. A film olyan meg nem fogható értékeket vizsgál, amelyeknek a létezését nehéz tételesen igazolni: ilyen érték a bizalom, a szeretet és az ép elme.

Bizonyítás

Színes, feliratos amerikai romantikus film

Játékidő: 99 perc

Eredeti cím: Proof

Rendezte: John Madden

Írta: David Auburn

Fényképezte: Alwin H. Kuchler

Vágta: Mick Audsley

Zene: Stephen Warbeck

A főbb szerepekben: Gwyneth Paltrow, Anthony Hopkins, Hope Davis, Jake Gyllenhaal

Játékidő: 99 perc

Eredeti cím: Proof

Rendezte: John Madden

Írta: David Auburn

Fényképezte: Alwin H. Kuchler

Vágta: Mick Audsley

Zene: Stephen Warbeck

A főbb szerepekben: Gwyneth Paltrow, Anthony Hopkins, Hope Davis, Jake Gyllenhaal -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!