Friss hírek

2006.02.28. 08:07

Feltöltőkártyás visszaélések a T-Mobilnál

Felhívással hívja fel ügyfelei figyelmet a mobilszolgáltató arra, hogy több visszaélést jeleztek a T-Mobil előfizetők. Ismeretlenek nyereményt ígérnek a feltöltőkártya-kódért cserébe.

BAMA

Az utóbbi hónapokban jelentősen nőtt azon visszaélések száma, amikor Ügyfeleinket ismeretlenek telefonon különböző okokkal – pl. nyeremény ígéretével – megkeresik és érvényes feltöltőkártya-kód bediktálását kérik.

Ezúton felhívjuk minden Előfizetőnk figyelmét, hogy érvényes feltöltőkártya-kódot soha, semmilyen okból másnak – főként ismeretleneknek - ne adjanak ki! Emellett idegenek által megadott hívószám kártyás egyenlegét nyeremény ígérete miatt vagy bármely más okból elektronikusan ne töltsék fel!

Az elkövetők ugyanis a kódot kicsalva vagy a feltöltés révén az érintetteknek kárt okoznak, az önként átadott információkkal visszaélnek. Ilyen esetekben az okozott kárért a T‑Mobile felelősséget nem tud vállalni. Amennyiben hasonló megkereséssel találkozik vagy az átadott feltöltőkártya kódjával az Ön kárára mégis visszaéltek, javasoljuk, tegyen feljelentést a lakóhelye szerinti rendőrségen.

T‑Mobile Magyarország Rt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!