Közélet

2006.02.28. 07:56

Ismét csúsznak az utak

Több autósnak gondot jelentettek tegnap az ismét síkossá vált utak. Két közlekedési baleset is történt, melyben a csúszós út nagy szerepet játszott. A két balesetben az anyagi kár összesen majdnem hárommillió forint – rendőrségi hírösszefoglaló.

BEOL

Közlekedési balesetek:
Árokba csúszott egy autó hétfőn reggel Békés és Békéscsaba között a 47-es számú főúton. Az Opel Astra vezetője Békés felől Békéscsaba irányába tartott, amikor egy jobbra ívelő útkanyarban megcsúszott, átsodródott a menetiránya szerinti bal oldalra és lecsúszott az élővíz csatorna árterébe. Az autó jobb első utasa könnyű sérülést szenvedett, a kocsiban pedig kb. 800. 000.-Ft kár keletkezett.

Két autó koccant össze hétfőn kora este Gyulán a Rákóczi utcában. Az egyik kocsi vezetője balra akart kanyarodni egy kapubejáróra, de őt már előzte egy másik autó, így összeütköztek. A balesetben senki sem sérült meg.

Árokba borult egy autós hétfőn reggel az Orosháza és Kaszaper közötti úton. A Mercedes vezetője Kaszaper felől Orosháza irányába tartott, amikor az egyenetlen és jeges úton megcsúszott, majd a jobboldali árokba borult. A kocsit vezető férfi nem sérült meg, az autóban azonban jelentős, kb. 2. 000. 000.-Ft kár keletkezett.

Egyéb esetek:
Betörtek Nagybánhegyesen a Polgármesteri Hivatalba. A Kossuth utcában lévő hivatal ajtaját hétfőre virradó éjjel feszítették be. A tettesnek közel 300. 000.-Ft készpénzt sikerült elvinnie. A rongálással okozott kár kb. 50. 000.-Ft.

Hétfőre virradó éjjel két autót is feltörtek Békéscsabán a Lencsési úton. Az egyik, egy Nissan a 6. szám előtt állt. Az egyik ablakát valaki betörte és kivette az utastérből a cd lejátszós rádiót. A lopás és a rongálás miatt összesen kb. 40. 000.-Ft kár érte a kocsi tulajdonosát. A Lencsési út 10. szám előtt egy Fiat Puntot tört fel valaki. Ebben az autóban a cd lejátszós rádión kívül egy táska és egy pénztárca is volt iratokkal. Ezeket a tettes elvitte, és így összesen kb. 80. 000.-Ft kárt okozott a Punto tulajdonosának.

Lelopták a rendszámot egy Lada Niváról Szarvason. A kocsi vasárnapról hétfőre virradó éjjel a Benka Gyula utcában parkolt, amikor valaki levette róla az első és a hátsó jelzést is.

Betörtek Gyomaendrődön a Fő úton egy büfébe. A tettes hétfőre virradó éjjel az épület mellékhelyiségének ablakán át jutott be a helyiségbe. Az ablakról levágta a rácsot, majd a büfében feltört két játékgépet. Összesen kb. 100. 000.-Ft-ot sikerült az automatákból kivennie.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!