Közélet

2006.02.19. 21:13

Négyen könnyebben sérültek a hétvégén

Szerte az országban több súlyos közlekedési baleset történt a csúszós utakon. Megyénkben ennek ellenére péntektől vasárnapig csak négy könnyű sérültet kellett kórházba szállítani az utakról.

(a)

Péntek este Szeghalom külterületén egy személyautó az útpadkán megcsúszva felborult, majd egy fának ütközött. A gépkocsi vezetője nem, viszont hetvenhét éves utasa könnyebben sérült.

Békéscsaba felé közeledett szintén péntek este a 47-es úton az a negyvenkilenc éves hölgy, aki egy bátor előzés után a balra tartó kanyarban kisodródva az útról fának ütközött. Szerencsés módon a nő könnyebb sérülésekkel megúszta az esetet.

Nem az útviszonyoknak megfelelően vezetett ugyanaznap este az a huszonegy éves fiatalember, aki édesapja autójával borult az árokba. A Csabaszabadi felől Csanádapáca felé robogó ifjú csak könnyebb sérüléseket szenvedett.

Kétegyháza felől érkezett Szabadkígyósra az a teherautó, melynek hatvankét éves sofőrje már a község területén kívánt balra fordulni, ám nem vette észre, hogy az ő előzését akkor már megkezdte egy motorkerékpáros. A szombat délutáni balesetben a huszonhárom éves motoros könnyű sérülésekkel megúszta az ütközést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!