Közélet

2006.02.17. 11:17

A fűtés korszerűsítésére is pályáznak Kétegyházán

— Az egyik nagy feladatunk az oktatási intézményekben a fűtés korszerűsítése, így pályázni fogunk az előrelépés érdekében — közölte Gulyás György, Kétegyháza polgármestere. A helyi képviselő-testület a közelmúltban úgy döntött, hogy a Békés Megyei Területfejlesztési Tanács által kiírt pályázat segítségével próbálja jobbá tenni a jelenlegi helyzetet.

(a)

Az említett pályázat bruttó bekerülési költsége összesen 35 millió 713 ezer forint, mely összegnek 70 százaléka nyerhető el, és csak a fennmaradó rész terhelné az önkormányzatot.
A fejlesztések érintenék a Márki Sándor Általános Iskolát, ahol két új hőközpontot alakítanának ki, nem megfeledkezve a tornacsarnokról sem. A román általános iskolában és óvodában összesen három új gázkazánt helyeznének el, de a művelődési központban is kicserélnék a két régi kazánt.

A helyi képviselő-testület a közelmúltban úgy döntött, hogy a Békés Megyei Területfejlesztési Tanács által kiírt pályázat segítségével próbálja jobbá tenni a jelenlegi helyzetet. (a) -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!