Közélet

2006.02.10. 08:10

Két baleset a tegnapi hóban

A tegnap leesett hó ellenére csak két személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt tegnap megyénkben. Ezeken kívül egy villanyoszlopra mászott férfihoz és egy autófeltöréshez hívták segítségül a rendőröket.

BEOL

Közlekedési balesetek:
Két személyautó ütközött össze csütörtökön délután fél 1 körül Nagyszénáson. Egy Opel Astra vezetője Kondoros felé tartott, amikor a havas, jeges úton megcsúszott, átsodródott a menetiránya szerinti baloldalra, és összeütközött a neki szemből érkező Citroen Berlingoval. A balesetben az Opel vezetője könnyű sérülést szenvedett. A két autóban összesen 1 millió forint kár keletkezett.

Csütörtökön délelőtt fél 11 körül Mezőberény belterületén egy személygépkocsi ütközött össze egy kerékpárossal. A biciklis 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Egyéb esetek:
Orosháza külterületén egy 120 KW-os villany távvezeték tartóoszlopára mászott fel egy férfi csütörtökön délután. A városi rendőrkapitányságra érkezett bejelentés után az áramszolgáltató, a tűzoltóság, a mentőszolgálat, valamint a rendőrség munkatársai is kivonultak a helyszínre. A férfin azonban nem tudtak segíteni, mert egyre magasabbra mászott a 35 méter magas oszlopon, és halálos áramütést szenvedett, majd a földre zuhant. Az 54 éves gádorosi lakos halálát az elsődleges orvosi vélemény szerint az áramütés okozhatta. Bűncselekmény illetve idegenkezűség gyanúja a történtekkel kapcsolatban nem merült fel. A férfi vélhetően öngyilkossági szándékkal mászott fel az oszlopra.
Kapcsolódó cikk:
Felmászott az oszlopra, leesett és szörnyethalt

Egy táskát loptak ki egy Opel típusú autóból még szerdán Orosházán. Este 7 óra és fél 9 között a Nagyatádi utcában állt a kocsi. Valaki betörte az egyik üvegét és kivette belőle az ott felejtett kézitáskát. A lopás és a rongálás miatt összesen kb. 40. 000.-Ft kár érte a tulajdonost.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!