Közélet

2006.02.09. 08:33

Három autó árokba csúszott a hó miatt

Az előrejelzések többet ígértek, tizenöt helyett azonban csak hét centiméteres hó esett Békés megyében szerda éjszaka. A megyei közútkezelÕ 19 hókotróval és sószóróval takarítja a megye útjait. A megyében minden út járható.

BEOL

A hó jelentős késéseket okozott a vasúti közlekedésben. Szolnok és Budapest között több mint negyven percet késtek a vonatok, mivel a hó eltömte a váltókat. A tűzoltókat Pest és Borsod-Abaúj-Zemplén megyében riasztották a legtöbbet. Főként árokba csúszott autókat kellett kimenteniük. Békés megyében a reggeli órák balesetmentesen teltek, a hó miatt feltehetően mindeki óvatosan közlekedett, személyi sérüléssel járó baleset nem történt - tudtuk meg Szombati Andreától a megyei rendőr-főkapitányaság sajtóreferensétől.
A tűzoltóknak már munkát adott a hó. Orosházán két, Békésszentandráson egy árokba csúszott autót kellett kimenteniük a hó fogságából.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!