Közélet

2006.01.29. 17:59

Bringákra szakosodott a tolvaj – feljelentést nem tettek ellene

Rendőrségi eljárás folyik egy férfi ellen, mivel megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy több kerékpárt is ellopott Gyulán. A rendőrök keresik a károsultakat...

BEOL

Az illető a Gyulai Rendőrkapitányságon kihallgatásakor elmondta, hogy tavaly október második felében, a Pándy Kálmán Megyei Kórház Semmelweis utcai bejáratánál a kerékpártárolóból ellopott egy lezáratlan fekete női kerékpárt. Az elmúlt évben, szeptember végén az Október 6. téren, a piaci takarékszövetkezettel szembeni gyalogos átjárójában szintén lezáratlan kerékpárt lopott el. Október elején a piac teherszállító kijáratánál, a kerítés mellől ugyancsak lezáratlan, zöld női kerékpárt vitt el.

A kétkerekű járgányok tulajdonosai eddig nem tettek feljelentést a Gyulai Rendőrkapitányságon. A bűnügyi osztály kéri, a károsultak jelentkezzenek személyesen a kapitányságon, vagy hívják telefonon a (66) 361 644-es számot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!