Névtár - Vantara Gyula

Nyilatkoztak vagyonukról a megyei parlamenti képviselők

február 2. 08:17

Nyilvánosságra hozták az országgyűlési képviselők vagyonnyilatkozatait. Békés megyét a négy választókerületből Dankó Béla, dr. Kovács József, Simonka György és Vantara Gyula képviseli a Parlamentben.

Az elmúlt év beruházásait is bemutatták a fogadáson

január 9. 19:27

Hagyományos újévi fogadáson köszöntötték hétfőn Békéscsabán, a városházán a megyeszékhely legnagyobb adófizetőit, valamint meghatározó közéleti szereplőit.

Képviselők beszéltek a jövő évi béremelésekről

december 8. 17:31

Megyeszerte a béremelések jelentőségéről tartottak tájékoztatót a fideszes országgyűlési képviselők.

M44: ismertették a beruházás részleteit

november 23. 18:52

Új nyomvonalon épül majd meg a kétszer kétsávos M44-es gyorsforgalmi út Tiszakürt és Kondoros közötti szakasza, amelynek részeként négy külön szintű csomópontot, 44 alul- és felüljárót, Cserkeszőlőnél és Kondorosnál egyszerű, Szarvasnál komplex pihenőt alakítanak ki. A hamarosan kezdődő beruházás jelentőségéről és részleteiről szerda délutáni nagyszabású sajtótájékoztatón számolt be megyénk több vezető közéleti személyisége a Békés Megyei Kormányhivatalban.

Korszerűsítik a kollégiumokat

november 3. 21:11

Több mint 270 millió forint értékben épületenergetikai korszerűsítést végeznek a Békéscsabai Szakképzési Centrum (BSZC) Vízmű- és Trefort-kollégiumában.

Cseresnyés: szükség van az irányított szakképzésre

október 5. 14:25

A rendszerváltás óta nem dolgoztak annyian Békés megyében, mint napjainkban. Az elmúlt öt évben a foglalkoztatási ráta 9 százalékponttal emelkedett — hangzott el a Békéscsabai Szakképzési Centrumban megtartott szerdai sajtótájékoztatón, aminek Cseresnyés Péter munkaerő-piacért és képzésért felelős államtitkár volt a vendége.

A megye fejlődését szolgálja az együttműködés

február 4. 17:22

Zsúfolásig megtelt a békési városháza díszterme a KBC Nonprofit Kft. csütörtöki területfejlesztési konferenciájára.

Eddig kilencszázezer aláírás gyűlt össze

november 26. 21:16

Lakossági fórumot tartott Békéscsabán Pogácsás Tibor, a Belügyminisztérium államtitkára és Vantara Gyula országgyűlési képviselő.

Vantara Gyula szerint stabil költségvetés készült

június 19. 18:39

Megyénként egy-egy miniszteri biztost nevezett ki a napokban Lázár János, Békésben Vantara Gyulát bízták meg a feladattal. Az országgyűlési képviselőt kinevezése mellett a megyét érintő aktualitásokról is kérdeztük.

Öt ingatlan kerül önkormányzati tulajdonba

június 15. 16:17

Júliustól önkormányzati tulajdonba kerül öt ingatlan Békés megyében, köszönhetően annak a törvényjavaslatnak, melyet Vantara Gyula országgyűlési képviselő nyújtott be ötödmagával még tavaly decemberben.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | következő »
Megyei Piactér