Névtár - Izsó Gábor

Harmincmilliós pályázatból fejlesztik a gyógyászati központot

május 9. 16:37

Hamarosan megkezdődik a Békési Gyógyászati Központ és Gyógyfürdő József Attila utcai telephelye elektromos hálózatának felújítása — közölte a helyszínen megtartott keddi sajtótájékoztatón Izsó Gábor.

Nyolc ország küldöttei érkeznek a békési konferenciára

március 22. 16:26

Az élelmiszerbiztonság, valamint az élelmiszerek egységes minőségének kérdése szolgáltatja majd az egyik legfontosabb témát azon a nemzetközi konferencián, amit pénteken és szombaton rendeznek Békésen — jelentette be a programmal kapcsolatban megtartott szerdai sajtótájékoztatón Izsó Gábor.

Az új fejlesztésekért dolgoznak Békésen

január 13. 18:48

Ismét jelentős érdeklődés mellett rendezték meg a hagyományosnak számító békési újévi fogadást pénteken délután, a helyi városháza dísztermében. Az eseményen minden esztendőben a település legnagyobb vállalkozóit, az intézmények vezetőit és partnereit köszöntik.

Rádiótelefon bázisállomás épül Békésen

szeptember 29. 18:16

Még az idei évben „Békés 6” néven rádiótelefon bázisállomás megépítését tervezi a legnagyobb hazai mobiltelefonos szolgáltató cég a megye névadó településén – derült ki a békési képviselő-testület csütörtök délutáni ülésén. A fejlesztéshez a grémium megadta a szükséges tulajdonosi hozzájárulást.

Békésen már megkezdték az ipari kender aratását

szeptember 15. 15:29

Megkezdődött az ipari kender aratása a napokban Békésen. A megye névadó településén — több más helységhez hasonlóan — egykoron nagy mennyiségben termesztettek a növényből. Ennek emlékét őrzi a Kenderáztató nevű településrész is.

Bor folyt a kútból az idei Madzagfalvi Napokon

szeptember 9. 18:39

Megannyi látványossággal, érdekességek sorával kezdődtek meg a XVIII. Madzagfalvi Napok pénteken Békésen. A háromnapos rendezvénysorozat egyik fő attrakciójaként délután négy órától bor folyt a főtéri artézi kútból, amiből – természetesen szabott mennyiségben – fogyaszthattak az érdeklődők.

Toboroznak: 330 ezret is kereshet valaki a békési börtönben

szeptember 1. 16:08

Megkezdődött a toborzás a létrehozandó új büntetés-végrehajtási intézetbe, amely várhatóan a felügyelőtől a re-integrációs tiszteken át a karbantartókig és az adminisztratív dolgozókig 250 ember részére biztosít majd munkalehetőséget — tájékoztatott Izsó Gábor.

Közvetlen buszjárat indul Gyula és Békés között

augusztus 17. 19:16

Szeptember elsejétől közvetlen autóbuszjárat közlekedik Békés és Gyula között — jelentette be az utóbbi település buszpályaudvarán megtartott szerdai sajtótájékoztatón dr. Görgényi Ernő, Gyula város és Izsó Gábor, Békés polgármestere.

Megújult Békés város honlapja

február 17. 15:27

A napokban indította el Békés Város Önkormányzata a megújult, ügyfélközpontú internetes felületét, a bekesvaros.hu honlapot, melyen az ügyfelek az összes ügyfajtát leírással, jogszabályi háttérrel és a szükséges letölthető nyomtatványokkal együtt elérhetik asztali számítógép, laptop, tablet és okos telefon segítségével is.

A megye fejlődését szolgálja az együttműködés

február 4. 17:22

Zsúfolásig megtelt a békési városháza díszterme a KBC Nonprofit Kft. csütörtöki területfejlesztési konferenciájára.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | következő »
Megyei Piactér