Kiállítás

2022.09.28. 14:03

Nagybányán jártak a kamara vezetői

A Máramarosi Kereskedelmi és Iparkamara meghívására a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara is képviseltette magát a napokban a romániai Nagybányán rendezett rendezvényen, amelynek része volt egy kiállítás is.

L. B.

A Békés megyei küldöttség

 Az eseményen több magyarországi kamara mellett moldáv és szlovák szervezetek szintén részt vettek.

– A kiállításmegnyitón részt vettek a magyarországi kamarák elnökei, külgazdasági osztályvezetői, a román kamara főtitkára, a szlovák kamara elnöke és több tisztségviselője, a moldáv kamara alelnöke és munkatársai – ismertette dr. Orosz Tivadar, a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke. 

Rák János, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Román Tagozatának titkára hozzátette, a Békés megyei küldöttség találkozott és tárgyalt Nagybánya magyar alpolgármesterével is. A delegáció meglátogatta a magyarországi érdekeltséggel is rendelkező Electro Sistem üzemét, ahol transzformátokat gyártanak; a máramarosszigeti polgármester hivatalban pedig a jegyző és a kancelláriavezető bemutatta a várost, annak gazdasági és kulturális tevékenységét. Emellett megtekintették a szaploncai vidám temetőt, valamint a máramarosszigeti börtönmúzeumot is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában