Közélet

2007.05.29. 15:54

Éjszakai biciklisek - csütörtökön nyílik a közlekedésbiztonsági gyermekrajzkiállítás

A Békés Megyei Baleset-megelőzési Bizottság 2007. május 31-én, csütörtökön tartja a „Közlekedésbiztonság Gyermekszemmel” című rajzpályázat megyei kiállításának megnyitóját. A díjkiosztással is egybekötött ünnepség 14 órakor kezdődik a Csaba Center aulájában - tájékoztatott Szombati Andrea sajtóreferens.

BEOL

Idén a megye 96 óvodájából és 71 általános iskolájából összesen 4254 darab rajz érkezett a pályázati felhívásra. A munkák közül 2103 került a megyei zsűri elé. A megyei zsűri által az országos elbírálásra felterjesztett munkák az országos mezőnyben is megállták a helyüket.
A felső tagozatosok korcsoportjában például Seben Nikolett, a békéscsabai Evangélikus Gimnázium diákja „Éjszakai biciklisek” című rajzával első díjat nyert. De rajta kívül még egy békési, egy békéscsabai és egy lőkösházi iskolás is különdíjat vehetett át a Budapesten megtartott országos értékelő ünnepségen. 
A békéscsabai kiállítás megnyitón 39 gyermek vehet át díjat vagy különdíjat a szervezőktől, és a pályázatot támogató Békés Megyei Hírlap, illetve Csaba TV vezető munkatársaitól, valamint a Csaba Center igazgatójától.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!