Közélet

2007.05.29. 08:38

Pünkösd második napja az utakon

Autós és motoros ütközött Békéscsabán, őzbaleset Orosháza külterületén, ittas sofőr Gyulán. Ez történt a megyei utakon Pünkösd hétfőn.

BEOL

Egy autós és egy motoros ütközött össze hétfőn délelőtt Békéscsabán a Temető soron. Az Opel vezetője balra akart kianyarodni, és eközben ütközött össze az őt előző motorossal. A motort vezető férfi 8 napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett. Az autóban és a motorban összesen kb. 800 ezer forint kár keletkezett.

Őz szaladt egy autós elé hétfőn késő este Nagyszénás külterületén, az Orosháza felé vezető úton. A Toyota Yaris vezetője Orosháza felől Nagyszénás irányába tartott, amikor balról elé szaladt egy őz. A kocsi vezetője már nem tudott megállni, elütötte az állatot. A vad az ütközés után el tudott menni a helyszínről. Az autóban kb. 200 ezer forint kár keletkezett.

Ittasan vezetett egy férfi hétfőn késő este Gyulán. A férfit az Eminescu utcában állították meg a rendőrök, és a szondáztatásakor kiderült, hogy szeszes italt ivott, mielőtt elindult a kocsival. A 33 éves fiatalembert az egyenruhások előállították a  Gyulai Rendőrkapitányságra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!